Precious

Páginas: 5 (1047 palabras) Publicado: 14 de marzo de 2013
Un Home ven una arma a un amic seu qui té una família (esposa una filla i dos fills) llavors el papa li lliura l'arma als seus fills perquè matin xacals. Un dels nens sempre veu a la seva germana per un forat a la paret mentre ella es despullava per al, mentre que el germà li amenaça perquè deixi de espiar en cas contrari li diria al seu pare. Els dos nens van a tenir cura de les ovelles i enaixò un d'ells dispara cap a una pedra per provar l'arma pensant que no arribava a l'abast que li havien dit. En això l'altre germà va pujar a un turó i tret cap a un camió per veure si sèrbia, en això el camió es va aturar i els nens van sortir corrent.
Unes hores abans del que ha passat, una parella de nord-americans turistes discutien ja que el senyor s'havia marxat i la dona havia avortat al seufill (sam) durant la seva absència. Al final la dona li va dir que no ho perdonaria. Quan van pujar al camió de turistes l'esposa va rebre un tret a l'espatlla (el tret que els nens havien tirat). Es van a un poblet anomenat Tazarin i criden a l'ambaixada perquè portin a una ambulància.
L'altra història en a Houston on una mexicana cuidava a dos nens nord-americans: El papa de vacances al Marroccrida a la mainadera i li demana que els cuidi ja que no arribaria aquest dia. La senyora no sabia que fer ja que havia d'anar al casament del seu fill, en això es va dur als nens fins a Mèxic ja que no va trobar a ningú que se'ls cuidés.
L'altra història en a Tòquio (Japó): Una japonesa sordmuda passa per l'etapa de la adolecencia i busca sexe a qualsevol lloc ja que el seu papa és un home denegocis que no li presta atenció i la seva mare s'havia suïcidat. Es troba amb uns amics que li van oferir drogues i alcohol, es pugen al metro i caminen pel centre de Tòquio i es fiquen a una discoteca, en això la sordmuda veu que la seva amiga besa el noi i se sent malament ja que ella ho volia per tenir sexe, en això la japonesa es retira i camina fins a la seva departament trist. En arribar lidemana al recepcionista que li truqui al policia que volia parlar amb el seu papa (ja que ella pensava que li anava a preguntar sobre el suïcidi de la seva mare).
Les històries es desenvolupen així:
La parella a Marroc: El camió els abandona al poblet ja que estaven desesperats i l'espòs espera que arribi l'ambulància. En això va arribar un helicòpter i la hi va dur a un hospital de la ciutat.La mainadera mexicana: En acabar el casament del seu fill passa per la frontera de Tecate i en això el policia li demana la carta de permís dels pares. La senyora no ho portava i en això el policia es va adonar que el xofer estava borratxo en això Gael accelera i passa a EUA per força en això les patrulles ho perseguien i per això deixo a la senyora i als dos nens al desert (amb el pretext de queanava a tornar per ells) però mai tornada.
La japonesa a tokio: La japonesa convida al policia i li diu que la seva mare havia saltat del balcó. El policia li pregunta si el seu pare encara caçava animals (ja que el rifle que havien utilitzat els nens al Marroc havia pertangut al pare de la japonesa). En això la japonesa es va treure la roba i tracte de seduir però el policia no es va deixar jaque la ètica li guanyar, en això la japonesa es va sentir molt malament i va començar a plorar mentre el policia l'abraçava.
Mentre que a Marroc: Els nens confessen al seu pare que havien matat la turista i el de la atracció del nen cap a la seva germana, escapen cap a les muntanyes i en això arriba la policia i els atrapa (un moment molt trist) maten el germà , i l'altre destrueix l'arma i eslliura a la policia confessant tot i demanant que ajudaran al seu pare i al seu germà.
La mexicana al desert: Deixa als nens sota un arbre i es va a buscar ajuda. Troba una patrulla i és arrestada, en això el policia es dirigeix ​​al arbre pels nens però no els troba, al final la migració dels va trobar i la senyora va ser deportada a Mèxic (Un moment molt trist ja que la senyora tenia tot als EUA...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • precious

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS