Precious

Páginas: 2 (451 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2015
Elia Ivars Lanàquera 2ºESO A

Precious

Precious ( Claireece ) és una adolescent obesa de 16 anys. Son pare abusa sexualment d'ella i per culpa d'aquests abusos ja ha donat a llum a una fillaanomenada Mongo amb síndrome de down que cuida la seua avia i la portava a casa quan venia l'assistenta social perquè li pogueren donar l'ajuda per tindre a la xiqueta. A més, sa mare la maltracta perquèpensa que la seua filla li ha llevat al seu home.
La directora de l'institut al que ella assisteix, a l'assabentar-se que estava embarassada per segona volta va decidir expulsar-la i li va recomanarque anara a una escola alternativa anomenada “Cada uno enseña a uno” que es perquè els adolescents es puguen traure el graduat.
En l'escola coneix a la seua mestra, la srt. Rain que els demana queescriguen tot allò que els passa pel cap o que viuen dia a dia. Precious va agredir a una de les seues companyes el primer dia però després es va fer amiga d'elles. Un dia, la mestra es va adonar quePrecious no sabia casi llegir i li costava molt escriure, ja que en la seua clase treia 9 per estar callada i portar-se bé.
Un dia en classe li van agafar contraccions i va trencar aigües, aleshoresva tindre al seu segon fill, totalment sa i, mentre estava a l'hospital, li va anar deixant el llibre on escriuen a la seua mestra per contar-li la seua història.
Després d'un temps en l'hospital vatornar a casa i va vore a sa mare. Sa mare li va demanar si podia vore al xiquet i està li'l va donar. Després d'apreciar-lo el va tirar al sofà i va començar a agredir a Precious. Ella va agafar elxiquet i va caure per les escales i quan va mirar dalt va vore que sa mare li estava tirant un televisor. De seguida va entrar en l'escola i li va demanar ajuda a la seua mestra i aquesta li vadeixar que es quedara a sa casa junt a la seua novia.
Després de buscar, la mestra li va trobar una casa d'acollida on poder viure mentre criava al seu fill.
Aleshores, Precious va demanar una cita amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS