Preguntas De Drames Rurals

Páginas: 2 (475 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2012
1. Plató ens intenta expressar que hi ha diferents classes i l´única capaç de governar és el filòsof. És imprescindible que aquestes tres classes no es separin (filòsofs, guerrers, agricultors),ja que si així fos no es podría originar l´Estat. Però, en els Estats sempre hi ha les discusions del filòsof amb les demés classes i l´única manera d´aconseguir la felicitat entres els membres delgovern és mitjançant la raó del filòsof, per aquest motiu és l´únic capaç de governar.

2. La convivència del filòsof amb les diferents clases mitjançant la raó.

3. Aquest text es relacionala idea del mite del carro alat. Que es prohibeixi rigorosament que marxin separadament per cadascun d´aquests camins les múltiples naturaleses es podrien interpretar com les diferents parts del´ànima: augura (part racional), caball bo (part irascible), caball dolent (part concupscible). Per tant, que l´ànima no agafi els camins no desijats, és a dir, el cami cap el món de les coses sinó el camícap el món de les idees que es conduir-se cap a la idea del bé mitjançant la raó.
Aquest test també es pot relacionar amb la idea del mite de la caverna. No hi haurà, estimat Glaucó, fi dels mals perals estats ni tampoc, em sembla, per al gènere humà; tampoc abans d´això no es produirà, en la mesura del possible, ni veurà la llum del Sol, l´organització política que ara acabem de descriureverbalment. Simbolitza la cova del presoner del qual podríem dir, que tot el que veuen els seus ulls no es veritat i en el moment que surt fora de la cova descobreix el món real ,és a dir, la realitat.Aquest text té a veure amb l´Apologia de Sòcrates. Això és el que des de fa una estona vacil·lo a dir, perquè preveia que el meu pensament xocaria amb el dels altres. Ens intenta transmetre lesdiferents formes de pensar de la gent: uns pensaments són més enfocats cap el món de les idees. En canvi, uns altres pensaments están més cap el món de les coses. Per tant, socratés amb l´ajuda d´un fong...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Drames rurals
  • Drames Rurals
  • Drames rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS