Preguntas "Yo Soy La Juani"

Páginas: 4 (907 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2012
PREGUNTAS "YO SOY LA JUANI"

1. Quin és el context social de la Juani?. Descriu-ne les característiques i digues a quina classe social creus que pertany.

La Juani és una noia que viu enl’extraradi d’una ciutat, treballa en un supermercat i el seu grup d’iguals són nois i noies que no treballen, que pertanyen a la classe social baixa, que només volen sortir de festa, etc. Ella és igual, perquèprové d’una família treballadora que ara no té treballa, i els hi volen prendre la casa i el terreny.
Per tant, la Juani pertany a la classe social baixa.


2. Descriu quin és el context familiarde la Juani a partir dels rols del pare i la mare.

El context familiar de la Juani és molt visible, viu a les afores d’una ciutat en una casa que se la volen treure perquè volen construir unacarretera. Els pares estan amargats de la vida que els hi ha tocat, ja que, el pare s’està tornant un alcohòlic i no pot entendre el motiu del qual li volen prendre la casa i la mare enyora el somni dela seva vida: ser cantant.
Els rols de la mare i el pare són molt clars. La mare està tot el dia a casa, fent les feines de la llar, tenint cura del seu marit (treïent-li les restes de les dents),cuidant de la nena i pensant en el passat i en el seu somni de ser cantant.
El pare es veu un home treballador, que ara no passa un bon moment perquè li volen treure la casa. A més, és bastantprotector i senyor de la casa, li han de fer tot.


3. Quines escenes ens han mostrat desigualtat de gènere?

“La Juani y yo vamos a poner pasta para unos arreglitos” diu més o menys el xicot, però ellno treballa, és ella qui ho fa. Ell depèn d’ella, encara que li diu: “quiero cuidarte, quiero montar un taller para comprarte una casa enorme,… tu eres mi reina”. A sobre, li diu aquestes coses com siella fos d’ell i ell hagués de ser qui l’ha de cuidar.

A la discoteca quan la Juani balla amb un altre noi, el xicot s’enfada i diu: “no quiero que mires a otros”, però ella li diu “no te...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • juani
  • Trabajo de juani
  • juani mieres
  • juani tonelli
  • Juani Piti
  • AMAZONIA JUANI
  • Juani
  • Juani

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS