Preguntes Practicum

Páginas: 3 (543 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2015
URGÈNCIES PSIQUIÀTRIQUES
1) Descripció del recurs assistencial
Recurs per aquelles persones amb una alteració d'un alt grau disruptiu que necessita atenció immediata, i es du a terme unahospitalització psiquiàtrica.
Aplicació clínica de la psiquiatria en situacions d'emergència.
El lloc on es presten els serveis d'urgències psiquiàtriques són més comunament conegut com a serveis psiquiàtricsd'emergència, centres psiquiàtrics d'atenció d'emergència, o Programes Integrals d'Emergència Psiquiàtrica. Les instal·lacions, de vegades allotjats en un hospital psiquiàtric, hospital psiquiàtric, osala d'emergència, proporcionar tractament immediat als pacients voluntaris i involuntaris de les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Dins d'un entorn protegit, existeixen serveis d'urgènciespsiquiàtriques per proporcionar una breu estada de dos o tres dies per obtenir una claredat de diagnòstic, trobar alternatives adequades a l'hospitalització psiquiàtrica per al pacient i per altractament d'aquells pacients els símptomes dels quals poden millorar dins d'aquest breu període de temps . Fins i tot els diagnòstics psiquiàtrics precisos són una prioritat secundària en comparació de lesintervencions en un context de crisi.
2) Quin són els objectius d’aquest recurs?
Garantir la seguretat de la persona amb l'alteració i les persones que la rodegen
Les funcions dels serveisd'urgències psiquiàtriques són avaluar els problemes, aplicar un tractament a curt termini que consisteix en no més de deu trobades amb el pacient, adquirir un àrea d'espera de 24 hores, mobilitzen equips perdur a terme intervencions en els pacients dels pacients residències, utilitzar serveis d'administració d'emergència per evitar noves crisis
3) Quin tipus de població atenen?
Població amb alteracióaguda i desadaptativa del comportament que necessita atenció professional immediata. Urgència psiquiàtrica que presenta:
1. Risc d’autoagressió
2. Risc de heteroagressió
3. Incapacitat de tenir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • practicum
  • resumen practicum
  • Practicum magisterio
  • Practicum I
  • PRACTICUM
  • practicum
  • Practicum
  • Practicum

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS