Preparació d’una sessió d’assessorament a partir d’un cas pràctic

Páginas: 3 (504 palabras) Publicado: 27 de diciembre de 2011
Preparació d’una sessió d’assessorament a partir d’un cas pràctic. Fitxa i diagrama d’arbre. FITXA PREPARACIÓ 2ª ENTREVISTA NOM BENEFICIARI: Judith NOM ASSESSOR: DATA: TEMPS PREVIST PER AL’ENTREVISTA: 1H

PUNTS DESTACATS: A la primera entrevista ens va explicar la seva trajectòria. Ens va demanar que volia trobar feina en un període no superior a 2/3 mesos, que no estava segura de seguir enl’ocupació d’ajudant de perruqueria i que estava oberta a fer formació en altres sectors, però no tenia clar en quins.

OBJECTIUS: Descobrir interessos professionals, sectors d interès… Buscar formaciódisponible als serveis locals. Establir pla d'acció per trobar treball a curt termini (2-3 mesos). Potenciar la pro activitat per fer veure els beneficis de ser autosuficient.

ASPECTES A TENIR ENCOMPTE: Obstacles d'accés a la formació (no té l' ESO). Sol tenir problemes amb els companys de treball.

DESENVOLUPAMENT: (veure diagrama d’arbre)

NOTES: No té contenció ni motivació per al'acció en l'entorn familiar. Aquesta desorientada i necessita conèixer les característiques de les sortides laborals a les quals té accés. Requereix treballar l’auto coneixement. Haig de proposar-lialgun programa integral per a joves, on hi hagi càpsules d’auto coneixement, canals de cerca d'ocupació, investigació del mercat de treball i ocupacions. Per la pròxima entrevista ha de tenir unesquantes opcions laborals, valorant els pros i contres de cadascuna. Aconseguir un lloc on obtenir el títol de l' ESO. Haig d'aportar exemples d'ofertes que no requereixin formació prèvia.

Objectius:Descobrir interessos professionals (¿Què vol estudiar? ¿De que l’ agradaria treballar?) Establir pla d’ acció per torbar feina a temps parcial d’ aquí a 3 mesos com a màxim. Potenciar la proactivitat i corroborar el seu compromís.

Establir un acord de col·laboració en el procés previ a qualsevol acció. Reiterar i corroborar la seva voluntat de trobar feina en un sector del seu interès....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Preparació D'Una Classe De Bàsquet
  • Resolució d'un cas pràctic de dret mercantil
  • Cas real d'una tècnica publicitària
  • preparació d'un escalfament
  • Pràctica 8 Estudi d'una reacció de precipitació
  • Sentir-se part d'un col·lectiu
  • Seguiment d'un cas
  • observació de plast d'un tomàquet i d'una patata

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS