Presa d'apunts

Páginas: 8 (1922 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2013
Tècniques d'estudi

Com prendre apunts

1ª fase del procés:
La Presa d'apunts a la classe

Quan el professor/a comença l'explicació a la classe, la primera regla per prendre unes bones notes és escoltar i interpretar, o sigui, comprendre què està dient. Si hi ha algun aspecte de l’explicació que no s’ha entès es consultarà alprofessor/a en el moment oportú.
S’aprofita determinats moments (quan el professor/a està repetint amb altres paraules el que acaba de dir, fa una pausa, posa exemples o atent els dubtes d’algun company/a), per apuntar a la llibreta les idees més importants que s’han dit. Les idees fonamentals de l’explicació han de ser recollides amb frases breus i esquemàtiques per poder estalviar tempsd'escriptura i poder estar de seguida en disposició d'escoltar. És important no copiar literalment les paraules del professor i procurar utilitzar les nostres pròpies paraules.

2ª fase del procés:
"il.lustració" La revisió i ampliació dels apunts a casa

3. Al cap d'unes hores, a casa, cal organitzar i revisar les notes per comprovar que s'entenen. Aquesta tasca ésimprescindible fer-la el mateix dia o, com a màxim, l'endemà en què s'han pres les anotacions.
En revisar els apunts cal completar els passatges inacabats o poc clars, subratllar els mots més importants,
reordenar títols, afegir notes aclaratòries en els marges i, si hi ha dubtes, apuntar-les per preguntar-les al
Tècniques d'estudi

Com prendre apunts

1ª fase del procés:La Presa d'apunts a la classe

Quan el professor/a comença l'explicació a la classe, la primera regla per prendre unes bones notes és escoltar i interpretar, o sigui, comprendre què està dient. Si hi ha algun aspecte de l’explicació que no s’ha entès es consultarà al professor/a en el moment oportú.
S’aprofita determinats moments (quan elprofessor/a està repetint amb altres paraules el que acaba de dir, fa una pausa, posa exemples o atent els dubtes d’algun company/a), per apuntar a la llibreta les idees més importants que s’han dit. Les idees fonamentals de l’explicació han de ser recollides amb frases breus i esquemàtiques per poder estalviar temps d'escriptura i poder estar de seguida en disposició d'escoltar. És important no copiarliteralment les paraules del professor i procurar utilitzar les nostres pròpies paraules.

2ª fase del procés:
"il.lustració" La revisió i ampliació dels apunts a casa

3. Al cap d'unes hores, a casa, cal organitzar i revisar les notes per comprovar que s'entenen. Aquesta tasca és
imprescindible fer-la el mateix dia o, com a màxim, l'endemà en què s'han pres lesanotacions.
En revisar els apunts cal completar els passatges inacabats o poc clars, subratllar els mots més importants,
reordenar títols, afegir notes aclaratòries en els marges i, si hi ha dubtes, apuntar-les per preguntar-les alTècniques d'estudi

Com prendre apunts

1ª fase del procés:
La Presa d'apunts a la classeQuan el professor/a comença l'explicació a la classe, la primera regla per prendre unes bones notes és escoltar i interpretar, o sigui, comprendre què està dient. Si hi ha algun aspecte de l’explicació que no s’ha entès es consultarà al professor/a en el moment oportú.
S’aprofita determinats moments (quan el professor/a està repetint amb altres paraules el que acaba de dir, fa una pausa, posaexemples o atent els dubtes d’algun company/a), per apuntar a la llibreta les idees més importants que s’han dit. Les idees fonamentals de l’explicació han de ser recollides amb frases breus i esquemàtiques per poder estalviar temps d'escriptura i poder estar de seguida en disposició d'escoltar. És important no copiar literalment les paraules del professor i procurar utilitzar les nostres pròpies...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Presos
  • presas
  • presas
  • presas
  • Presas
  • presas
  • La Presa
  • La Presa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS