Presentació Prezi

Páginas: 3 (579 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2013
PAC1- Sistemes i processos de les relacions públiques

Miguel Ortega Ruiz

Resum estratègia

Com a punt de partida comú, tots tenim un mateix objectiu en aquest exercici en què lespossibilitats d’obtenir èxit passen pel desenvolupament d’una bona estratègia acompanyada d’unes accions que la recolzin.

Per aquest exercici, la meva estratègia ha estat la de crear un document depresentació. Aquest document ha estat l’eix central de la meva candidatura en el qual he recollit la meva visió i missió del que crec imprescindible per treballar en equip. Tot recollit en tres grups d’accióclaus: un primer on he reflectit el meu perfil i formació, complimentat amb la meva experiència professional; un segon, on descric les meves habilitats i competències dins del sector on desenvolupo lameva feina; i com a tercer, quin lloc és més idoni per les meves actituds i capacitats.

El document el vaig construir amb la idea de traslladar un missatge sincer, clar i d’invitació a la cooperaciócomú. Fent ús d’una gràfica molt senzilla i de colors molt suaus, amb molts pocs elements gràfics perquè facilitessin la seva lectura i compressió. Com a element gràfic comunicatiu d’enllaç heutilitzat una escala que acaba amb un darrer esglaó amb una porta oberta que convida a travessar-la. Tot això amb la idea de transmetre una evolució progressiva del coneixement cap a la meva persona quepermeti al destinatari seleccionar-me com a opció per formar l’equip de treball.

La comunicació l’he centrada exclusivament en l’enviament de correus a la bústia de Debat de l’aula. Com a recursosd’impacte he fet servir l’aplicació Prezi, que m’ha permès dotar de dinamisme la presentació i d’esquematitzar els conceptes, per tal d’arribar al públic amb un major impacte.

Un element d’anàlisi quehe tingut en compte ha estat el temps de les intervencions de la resta de participants, així com les seves habilitats i competències. Conèixer aquests factors m’ha ajudat a definir millor les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • prezi
  • PREZI
  • Prezi
  • Prezi
  • prezi
  • prezi
  • prezi
  • Prezi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS