Previ pràctica 04

Páginas: 5 (1156 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2014
BM (Banc Mundial)

El Banc Mundial es una conjuncide 5 institucions diferents per tal de crear una sola institucigran que reguli les activitats i responsabilitats de les segents.
Aquestes institucions i la resta d'institucions que colキlaboren s propietat del 188 pasos membres del Banc Mundial.

Les 5 institucions principals s:

-El Banc Internacional de Reconstruccii FomentL'objectiu del BIRF 駸 redur la pobresa als pasos emergents i pobres a traves de la promocio del desenvolupament sostenible amb garanties, gestio i serveis analitics.
Es va fundar el 1944 i es la primera institucidel BM.
El BIRF obtla majoria dels seus fons en els mercats financers mundials i s'ha convertit en un dels prestataris institucionals m駸 grans des que va emetre el seu primer bo en 1947. Elsingressos generats pel BIRF amb el pas dels anys li han perm鑚 finan軋r activitats de desenvolupament i garantir la seva solidesa financera. Aixli da la possibilitat d'obtenir empr鑚tits a baix inter鑚 i oferir als seus clients bones condicions de pr駸tec.

-L'AssociaciInternacional de Foment

Creada el 1960, el seu objectiu 駸 reduir la pobresa atorgant cr鐡its sense interessos i donacions per aprogrames que fomentin el creixement econic, redueixin les desigualtats i millorin les condicions de vida de la poblaci
L'AssociaciInternacional de Foment (AIF) 駸 el fons del Banc Mundial per als m駸 pobres. Com un dels majors prestadors d'ajuda del m, ofereix suport en les esferes de salut, educaci infraestructura, agricultura i desenvolupament econic i institucional als pasos m駸 pobres delplaneta, la meitat dels quals es troba a タfrica. Aquests pasos alberguen a 2.500 milions de persones, de les quals 1.800 milions subsisteixen amb US $ 2 al dia o menys.

-La CorporaciFinancera Internacional

CFI, membre del Grup del Banc Mundial, 駸 la principal instituciinternacional de desenvolupament que centra la seva tasca exclusivament en el sector privat dels pasos en desenvolupament.
Creadael 1956, IFC estconformada per 184 dels pasos membres del BM que treballen en conjunt per determinar les pol咜iques de l'organitzaci La seva feina facilita que empreses i institucions financeres en mercats emergents creuen llocs de treball, generin ingressos fiscals, millorin el govern corporatiu i el desenvolupament mediambiental i contribueixin a les comunitats locals.

-L'OrganismeMultilateral de Garantia d'Inversions

Estrat鑒ia operacional de l' OMGI centra la seva for軋 principal en els inversors del mercat i en l'atraccide les asseguradores privades en entorns operatius dif兤ils. Es centren en assegurar les inversions en les 灑ees on poden marcar la major difer鈩cia

Els pasos elegibles per a l'ajuda de l'AssociaciInternacional de Desenvolupament (pasos m駸 pobres del m).-Entorns afectats per conflictes
-Ofertes complexes en les ind俍tries d'infraestructura i extractives, especialment les relacionades amb el finan軋ment de projectes i les consideracions ambientals i socials
-Pasos de Renda Mitjana on podem tenir un impacte



l'OMGI ofereix avantatges comparatius en totes aquestes 灑ees del seu paquet 佖ic de productes i capacitat de restaurar la confian軋 de lacomunitat empresarial, la actual colキlaboraciamb el mercat d'assegurances p炻lic i privat ha augmentat la quantitat d'asseguran軋 disponible per als inversors.

-El Centre Internacional d'Arranjament de Difer鈩cies Relatives a Inversions

El CIADI 駸 una instituciinternacional automa establerta d'acord al Conveni sobre Arranjament de Difer鈩cies Relatives a Inversions entre estats i nacionalsd'altres Estats Units amb m駸 de cent quaranta membre. La Convenciestableix les funcions de mandat, l'organitzacii el nucli del CIADI. El propit principal del CIADI 駸 proporcionar mitjans per a la conciliacii l'arbitratge de difer鈩cies relatives a inversions internacionals.
La Convenciva tractar d'eliminar els principals obstacles als fluxos internacionals de lliure inversiprivada que plantegen els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • practica 04 sap 209
  • Practica 04 FISICA 2
  • GUÍA DE PRÁCTICA 04 1
  • CUESTIONARIO PREVIO PRÁCTICA
  • Previo practica electricidad y magnetismo
  • previo practica 3
  • PREVIO, PRACTICA 6
  • Cuestionario Previo Práctica 3

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS