Previprac06 Repsol

Páginas: 2 (278 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2015
Repsol es una companyia petrolifera i energetica. Segons ells treballen amb la zona amb més potenical energetic i amb la tècnica de refinament més importat d’europa.
Tenen valors a nivellempresarial: Integritat (benestar dels treballadors i de les persones del seu entorn), Responsabilitat (miren l’impacte d’una descisió abans de emprendela), Trasparencia (volen mostrar de forma clara isense barreres les seves idees i actuacions), Flexibilitat (escoltar i entendre a les persones)i Innovació (contribuir al desevolupament sostenible mes enllà que els establerts juridicament).
ElModel de Coorporació i la Responsavilitat Corporativa estima uns lligams amb diferents obres i organitzacions no governamentals a fi de millorar diferetns aspecte del les nostres vides: Pactemundial de la ONU, Iniciativa climatica de l’Oli i el Gas, Extractive Industries Transparency Initiative (per la transparència), Carta europea per la Seguritat Vial, Fundació europeroa per la Gestióde la Qualitat, Fundació Iberoamericana per la Gestió de la Qualitat, Foro de Grandes Empresas, Asosiación de Emisores Españoles, Instituto de Audirotes Internos, Consorcio Equatoriano por laResponsabilidad Social.

També tenen uns comportaments exencials














Tenen unes normes de seguretat molt importants tan en les instalacions i procesos, transport i en els seus empleats.Dintre del seu programa de responsabiliatat tenen diferents punts remarcabes: Minimizar les emisions d’aire, gestionar de manera més eficaç els recursos, limitar la utilitzaciódel aigua i reutilitzar-ne un gran tan percent, i per ultim la prevenció i resposta a posibles desatres humans i ecologics que poden sorgir.
Dintre de les normes etiques: Una conducata profesional,prevenció de la corrupció, compartament etic, una transparencia finaciera importat, els respecte per les decisions de la companyia, formació i campanyes d’ajuda a favor dels drets humans.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Repsol
  • Repsol
  • repsol
  • Repsol
  • repsol
  • repsol
  • Repsol
  • repsol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS