primer article constitució EEUU

Páginas: 3 (523 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2014
“Nosaltres el poble dels estats units ens comprometem a formar una unió perfecta, establir la justícia, afirmar la tranquil·litat, la defensa interior, el benestar general i assegurar els beneficisde la llibertat.”
ARTICLE PRIMER:
Primer secció: El poder legislatiu es compondrà per un senat i una cambra de representants.
Segona secció: 1.1 La càmera de representants estarà formats perrepresentants escollits cada dos anys.1.2 No pot ser representant cap persona que no tingui 25 anys, hagi viscut un mínim de 7 anys als estats units d’Amèrica, y no visqui al estat al qual representa. 1.3Cada estat tindrà el dret de escollir el seu representant, que determinarà els impostos. Cada persona lliure conta coma a una persona. Per cada 30.000 habitants hi haurà un representant ( els indis noestan inclosos).1.4 Quan hi falti un representant, l’estat convocarà eleccions.1.5 La cambra de representants escollirà el president i els seus funcionaris.
Tercera secció: 2.1 Cada estat tindrà dossenadors que seran escollits cada 6 anys. 2.2 No serà senador ninguna persona inferior a 30 anys, que hagi viscut a estats units d’Amèrica per un mínim de 9 anys. 2.3 El vicepresident dels EEUU seràel màxim representant del senat, però nomes tindrà voten cas d’empat. 2.4 El senat posseeix el poder exclusiu de jutjar. 2.6 En els casos de responsabilitat oficial la condemna no anirà més lluny quela destitució.
Quarta secció: 3.1 En cada estat las eleccions seran respectives a la legislació. 3.2 El senat es reunirà cada primer dilluns de desembre, a no ser que es fixi una altre data.Cinquena secció: 4.1 Cada càmera regularà les eleccions i la capacitat legal de cada cambra. 4.2 Cada cambra podrà elaborar el reglament interior, i castigar als seus senadors en ca de conducte inadequada.4.3 Cada cambra tindrà un diari on constarà les seves sessions, serà publicada cada un cert temps, menys les parts que exigeixin reserva 4.4 Durant el període de congres ninguna cambra podrà...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EEUU ES EL PRIMER MERCADO DE MINERALES
  • EL PRIMER LIBERALISMO DE EEUU
  • Primer control CG Constituci n de la Rep blica
  • Primer año de vigencia del TLC Colombia-EEUU
  • Cuando eeuu intervino en la primer guerra mundial
  • Article
  • Article
  • Article

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS