Principis De L'Entrenament

Páginas: 2 (436 palabras) Publicado: 7 de febrero de 2013
Principis de l’ensenyament



Després de llegir i assimilar, almenys els mínims del principis de l’entrenament esportiu , hi arribat a les següents conclusions sobre el treball que hem dut aterme durant la meitat del primer trimestres sobre la condició física:

En general he vist , que tot i no saber en un principi quines eren les bases de l’entrenament , suposo que per sentit comú, ilògicament perquè porto molts anys competint i entrenant setmanalment, en la majoria de casos hi seguit el procediment concret.

Jo em vaig estructura el treball progressivament , tot i que pot servaig augmentar les cargues massa ràpidament, fet que em va suposar alguna sobre carga en certs músculs que no acostumo a treballar en el futbol (sobretot el tronc ), fet, que per altra banda vol dirque he millorat la meva condició física.

Pel que fa el principi de varietat , he intentat , exercir i treballar la major part possible de grups musculars del cos , tant el tronc superior ( força iresistència de cames ) com el superior ( força abdominal, braços,...), ja que el treball específic d’una part del cos, produiria un deteriorament de les altres parts , i un desequilibri muscular, quepodria acabar amb possibles lesions.

Tot i això, és inevitable, desenvolupar més alguns grups musculars, simplement pel fet de que al fer futbol treballo més les cames, que no pas el tronc.

Peraixò, durant el treball, hi fet un treball,on tot i que ho treballava tot , hi preferit exercir més les abdominals, pectorals i braços , ja que normalment no els treballo.

Pel que fa la recuperació, no hi ha hagut cap tipus de problema , ja que entrenàvem els dimarts i els dijous al mati , i al futbol ho faig dilluns, dimecres i divendres per la tarda, per lo tant tenia més de 24 hores perrecuperar-me d’un entrenament a l’altre, a més en cap cas he hagut de fer cap sobreesforç, que m’hagués pogut forçar un posterior sobre carga , que m’hagués fet disminuir el rendiment físic....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Els principis de l'entrenament
  • Les Bases I Principis De L'entrenament Esportiu
  • Adaptacions A L'Exercisi I A L'Entrenament
  • Classe de l'entrenament de la velocitat
  • principiso de la persona u 5
  • Treball Principis De L Entrenament
  • Principis Fonamentals De La Política D’immigració
  • Principis fisiolgicos del cuerpo humano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS