Principis Fonamentals De La Política D’immigració

Páginas: 3 (608 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2012
PRINCIPIS FONAMENTALS DE LA POLÍTICA D’IMMIGRACIÓ

1) IGUALTAT I RESPECTE: Davant de la llei, per a tothom, sense tenir en compte els orígens o els grups socials d ’on provenen,davant els seusdrets i deures i de l’accés als recursos i l’ interculturalitat.
2) COHESIÓ SOCIAL: Garantir la convivència dintre un mateix territori, entre les diverses cultures existents i la vinculació delsnou vinguts amb el context que els envolta.
3) PARTICIPACIÓ: Treball mitjançant el diàleg i la col·laboració entre les àrees/institucions municipals i les persones immigrants. Aquesta és laprincipal via per arribar a l’èxit de les polítiques.
4) CONVIVÈNCIA: Fonamentar l ’intercanvi i l’ajuda mútua entre els col·lectius per no crear dos mons paral·lels, sinó, un amb aprenentatgetolerància i sense conflictes.
5) NORMALITZACIÓ: No crear estructures paral·leles en els serveis ja existents, per evitar les separacions dels col·lectius d’immigrants i també donar a conèixer larealitat que ens envolta per no establir prejudicis ni estereotips.
PROGRAMES I PROJECTES APLICATS A CERVERA
* PROGRAMA INTEGRAL D’ ACOLLIDA
Primera Acollida (Agents d ’acollida)
És un projecte oprograma per tal de facilitar l’arribada al municipi. Consisteix en ajudar en els serveis i la comunicació en català.
Segona Acollida (Part més laboral i jurídica)
És el programa pel qual s’ajudarà is’orientarà a la població nou vinguda en els tràmits, gestió de permisos i la llei d’estrangeria.
Tercera Acollida (Part més lingüística)
Aquesta fa referència a la llengua, i es tracta d’iniciaral col·lectiu d’immigrants a les llengües oficials del país (Català i Castellà) per cobrir les necessitats bàsiques de la comunicació.

INTRODUCCIÓ
Amb aquest treball hem volgut fer un anàlisi dedues polítiques territorials concretes. Així hem pogut comparar el pla d’immigració de Barcelona i de Cervera.
Per aconseguir els nostres resultats i l’anàlisi hem consultat els documents dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • principis de economia politica
  • Principis de l'entrenament
  • principiso de la persona u 5
  • Els principis de l'entrenament
  • Treball Principis De L Entrenament
  • Principis fisiolgicos del cuerpo humano
  • Principis bàsics d'investigació en comunicació
  • Els dotze principis del budisme:

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS