Problemes de matemàtiques

Páginas: 3 (560 palabras) Publicado: 7 de abril de 2013
Problemes de Matemàtiques
1. Una cursa de cavalls.
El savi diu “Feu trampes”, perquè si els dos prínceps fan trampes estaran igual que si no en fessin les trampes, i la cursa seria neta, ja queestaria igualada.

2. Veritat o conseqüències
L’explorador diu “Em matareu a trets”, perquè si és veritat el tindrien que penjar i no poden perquè sinó seria mentida i si és mentida el tindrien quematar a trets, però no poden perquè sinó seria veritat.

3. Els nenúfars
Els nenúfars compliran tota l’àrea el dia seixanta. Per tant, el dia abans, vint-i-quatre hores, estarà complert a la meitat,el dia cinquanta nou.

4. Rellotges de sorra
Per aconseguir nou minuts amb els dos rellotges, girem els dos rellotges a la vegada, esperem a que s’acabi el rellotge de quatre i al set hi hauràtres minuts, tornem a girar el rellotge de quatre, s’acaba la sorra del rellotge de set i al de quatre hi haurà un minut, girem el de set i esperem a que s’acabi la sorra del rellotge de quatre, girem elrellotge de set on hi haurà un minut que quan s’acabi donarà nou minuts.

5. Una acció mesurada
Tenim una probabilitat entre cinc d’agafar el sac de les monedes falses i comparar-ho amb un devertader.

6. Un euro perdut
El problema dona una pista falsa, si el conserge li dona a l’encarregat 5 euros han pagant en total 25 euros, que els té el conserge, més els tres euros que li dónal’encarregat en total als tres homes que són 28 euros, més els 2 euros de l’encarregat són 30 euros.



7. El testament
Els 17 camells no poden ser dividits exactament per tant, el savi posa el seu perfer 18. Ara si, la meitat se’ls porta el gran que són 9, una tercera part per al mitjà que són 6 i una novena part que se’ls porta el petit que són 2, i el que sobra se’l porta el savi.

9. Els amicsi la festa
Hi ha dues solucions, si es compta un petó per cada vegada que algú fa el gest són un total de 25. Perquè cada un li dóna 5 petons en total, i són cinc amics.
L’altre solució és que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Kyoto Matematiques
  • Historia matematiques
  • Ensenyament de les matemàtiques
  • Matematiques
  • Les Matemàtiques I L'Aviació.
  • Matemàtiques aplicades a les ciències biomèdiques
  • L'Assesinat Del Profesor De Matematiques
  • Resum "l'assassinat del professor de matemàtiques"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS