PROCES CONSTRUCTIU COTXE PNEUMATIC ALUMNES

Páginas: 6 (1453 palabras) Publicado: 17 de marzo de 2015
PROJECTE
VEHICLE ELÈCTRIC AMB DIRECCIÓ I BRAÇOS PNEUMÀTICS

NOM I LLINATGES: Aarón Jimenez Cuevas 4D




INDEX
1.- CONSTRUCCIÓ I MUNTATGE DEL SEIENT I DEL XASSÍS........................................3
1.1.- SEIENT
1.2.- XASSÍS
2.-CONSTRUCCIÓ I MUNTATGE DELS EIXOS.................................................................5
2.1.- EIX DAVANTER
2.2.-EIX DEL DARRERE
3.- CONSTRUCCIÓ I MUNTATGE DEL BRAÇ ARTICULAT.............................................7
4.- CONSTRUCCIÓ I MUNTATGE DEL COMANDAMENT..............................................10
5.- CONSTRUCCIÓ I MUNTATGE DEL MECANISME PNEUMÀTIC...............................11
6.- CIRCUITELÈCTRIC.....................................................................................................13
7.- PLANIFICACIÓ DEL MUNTATGE DEL MECANISME PNEUMÀTIC..........................14
8.- CONCLUSIÓ.................................................................................................................16
1.- CONSTRUCCIÓ I MUNTATGE DEL SEIENT I DEL XASSÍS
Trasllada les mesures indicades en el següent dibuix a la fusta de contraplacat de 6x150x350. Fes els forats indicats, talla lespeces i llima-les.

1.1.- SEIENT
Fes un forat de Ø 4mm al mig del llistó de pi de 10x25x25 mm, amb una profunditat d'uns 6 mm. Després talla a biaix la part posterior tal i com s'indica al dibuix (per a donar-li inclinació al seient)





1.2.- XASSÍS
Trasllada les mesures del següent dibuix al llistó de pi de 25x25x200 mm. Fes els forats indicats, talla la peça i llima-la.Uneix els laterals alxassís amb 2 perns de 3x20 mm o bé amb 2 tatxes, tal i com pots veure al següent dibuix. Fixa l'ala del darrere (1b) en els buits laterals, de manera que quedi centrada.
Fixa el seient en la perforació de Ø 4 mm del xassís.

2.- CONSTRUCCIÓ I MUNTATGE DELS EIXOS
2.1.- EIX DAVANTER
Trasllada les mesures del següent dibuix al llistó de pi de 10x30x200 mm. Fes els forats indicats, talla la peça illima-la.


Fixa a cada costat de l'eix davanter les dues rodes mitjançant un pern de 3x25 mm i dues volanderes. Has d'estrènyer bé els perns, de manera que les rodes quedin perpendiculars a l'eix, girin amb facilitat i no tinguin joc lateral. (També les pots fixar amb 2 tatxes)
Després passa un vis de 3x25 mm pel forat de 3 mm situat a la dreta de l'eix. Posa-li una volandera per la part de dalt i duesfemelles, de manera que quedin ben collades.

2.2.- EIX DEL DARRERE
Aferra el motor amb reductora al xassís (llistó de pi de 25x25x200 mm) i munta les rodes. Fixa't bé perquè el motor que nosaltres utilitzarem serà diferent del del següent dibuix, de manera que hauràs de trobar la millor manera perquè el motor quedi ben aferrat i alineat al xassís.










3.- CONSTRUCCIÓ I MUNTATGE DEL BRAÇARTICULAT
Trasllada les mesures del següent dibuix a les peces 1d, 1e, 1f i 1g a la fusta de contraplacat. Fes els forats indicats, talla les peces i llima-les.








Encola i aferra les peces 1f i 1d tal i com s'indica al següent dibuix:

Trasllada les següents mesures al llistó de 10x15x125 mm i talla la peça.
Tal i com pots veure al següent dibuix, has de col·locar una peça 1g entre les peces 1ei 1f, de manera que els forats quedin alineats. Després hauràs de passar una volandera (26) per un vis de 3x25 mm i el passarem pel forat des de la part superior.
Per la part inferior passarem una volandera i una femella per cada vis i els estrenyerem, de manera que les peces (1g) puguin girar de forma lleugera i sense joc.
A TENIR EN COMPTE:
És molt possible que la peça 1f estrenyi a la peça1g. Si et passa, hauràs de llimar i polir la superfície de la peça per a que tingui la suficient folgança per a que tingui mobilitat.
De la mateixa manera, es fixa la peça 5 als extrems lliures de les peces 1g. Per a disminuir el fregament, hauràs de col·locar cada vegada una volandera entre cada peça.
Passa un vis de baix cap amunt en el forat del centre de la peça 5 i per la part de dalt...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Desenvolupament del procés constructiu d’una edificació concreta
  • Cotxes
  • COTXE
  • Proc
  • proc
  • Proc
  • Proced
  • Proce

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS