Procesos

Páginas: 2 (266 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2011
El Centre d'educació Infantil i Primària (CEIP) "La Bassa", té un equip docent preocupat per millorar la pròpia pràctica educativa. A l'inici del curs, els coordinadorsdels diferents cicles de l'escola van acordar posar en marxa un seminari intern adreçat a tot l'equip de mestres. L'equip directiu en va presentar un Projected'Innovació al Departament d'Ensenyament en el que demanaven un assessor/a i els va ser aprovat.
L'Àngel, és l'assessor assignat per Ensenyament, ajudarà l'equip de mestres aconcretar el tema i el procediment per a desenvolupar-lo. Mestres i assessor acorden abordar el tema sobre "com ensenyem". Partiran, de l'observació d'una aula com amitjà per a desenvolupar la tasca. L'Àngel els explica que, l'observació, és un instrument molt útil quan l'objectiu és comprendre i tractar d'optimitzar processosd'ensenyament i aprenentatge escolars.
Conjuntament, prenen la decisió d'enregistrar una pràctica d'un mestre de l'escola. En Quim, mestre de sisè de Primària i tutor del grup,s'ofereix voluntari per aquest enregistrament. En Quim dóna molta importància al fet de que els alumnes aprenguin a controlar/regular el seu propi procés d'aprenentatge:fomenta per exemple, l'ús de l'agenda, que els alumnes es planifiquin l'estudi abans d'un examen, que prenguin consciència del que saben i el que no... A proposta del'Àngel, acorden registrar una classe de matemàtiques en la que s'ajuda els alumnes a preparar una prova sobre múltiples i divisors. A l'aula hi ha 17 alumnes. El tema demúltiples i divisors té lloc durant el primer semestre del curs. Abans de la sessió que enregistraran, en Quim, haurà treballat els conceptes principals del tema.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • proceso y procesador
  • Proceso y procesadores
  • Procesos
  • Procesos
  • Proceso
  • Proceso
  • En proceso
  • Procesos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS