Processadors De Textos

Páginas: 2 (308 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2012
Introducció

Des dels principis de la informàtica els programadors havien de comunicar-se amb els ordinadors d'una forma especial i al mateix temps complicat, per mitjà de targetes perforades,codis complexos...Amb el pas del temps els mateixos programadors van dissenyar una aplicació que els permetés programar d'una forma més fàcil i intel•ligible. Hem Cal de saber que així és com neixenels primers editors de textos. Aquests van cobrant tal ús que solament les grans empreses de programari comencen a dissenyar-los, buscant una total similitud a una maquina d'escriure, que al poctemps van aconseguir superar-les amb escreix. Així mateix, s'ha convertit en una eina bàsica i molt utilitzada a l'a hora de realitzar i dissenyar escrits comercials i qualsevol altre tipus de documentja sigui en l'oficina com a casa.

Aquests processadors van ser dissenyats per a la creació i edició de textos. Es tracta d'un tipus d'aplicació que posa a la disposició de de l'usuari l'entorn iles comoditats necessàries per escriure cartes, documents i en general, crear qualsevol tipus de contingut. Com a regla general bàsica, tots els processadors de textos poden treballar amb diferentsformats de paràgraf, grandària i orientació de fonts, efectes de format, a més de tenir propietats de tallar i pegar text, fixar espai entre línies , alinear paràgrafs, establir sagnies i tabulats,crear i modificar estils, activar presentacions preliminars abans faci l'efecte o visualitzar les pàgines editades. Des de fa uns anys aquests incorporen també correctors automàtics d'ortografia igramàtica així com diccionaris multilingües i de sinònims que faciliten l'elaboració d'una redacció.

En aquest article veurem es veuran alguns dels diferents processadors de text que existeixenavui dia i el seu funcionament, com així també les seves característiques més importants. Presentarem Es presentaran també alguns exemples dels diferents usos que els podem poden donar avui...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Exercici Processadors
  • El texto en el texto
  • Textos
  • Textos
  • Textos
  • El texto
  • Texto
  • El Texto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS