producción audiovisual

Páginas: 3 (727 palabras) Publicado: 11 de octubre de 2015
Projecte audiovisual Activitats i centres d'educació permanent. Diputació de Barcelona
Antecedents

Els governs locals dediquen importants recursos a oferir una oferta de formació permanent que doniresposta a les noves necessitats formatives de la ciutadania. Conscients de la relació entre educació i desenvolupament, que cada vegada és més estreta, així com de la visió de l'educació com a unprocés que ens acompanya al llarg de tota la vida.

Davant aquesta realitat, en els darrers anys l’ampliació de l'oferta de serveis i activitats educatives, més enllà dels sistemes educatius formals,ha anat creixent per donar resposta als importants canvis socioeconòmics i culturals de la nostra societat.

Per això i dins les competències de la Diputació de Barcelona, es vol donar a conèixer laimplicació dels ajuntaments en aquesta tasca, conscients que la idea d'educació permanent ha adquirit amb l'aparició d'un nou escenari social, centrat en la informació, i la importància de la formaciócom a motor del desenvolupament personal, social i com a eina de progrés i cohesió social.

Fase conceptualització del projecte.

Encàrrec
El contacte es realitza a través d’un procés contractaciópública del qual hem rebut la invitació per a la presentació d’un projecte econòmic i tècnic per a la producció, edició i comercialització d’un vídeo testimonial sobre el desenvolupament de la formaciócontinua desplegada pels ajuntaments en el territori de la província de Barcelona, el qual està dirigit a la població adulta d’entre (25 a 64 anys).
Vist l’atractiu de l’oferta i l’interès enparticipar, es comença en l’elaboració d’una proposta en la qual es recolliran els diferents aspectes (conceptuals, tècnics, finançament, etc.) per a ser seleccionats com empresa adjudicatària.

En un principicerquen informació sobre la situació actual de la formació continua, tenint en compte els àmbits europeu, nacional i autonòmic sobre la matèria i com respon la ciutadania davant aquest fet. Els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Producción Audiovisual
  • La Produccion Audiovisual
  • produccion audiovisual
  • produccion audiovisual
  • Produccion Audiovisual
  • La Produccion Audiovisual
  • producción audiovisual
  • produccion audiovisual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS