Productes gràfics. el llibre

Páginas: 2 (431 palabras) Publicado: 21 de abril de 2010
2.- A quin element del llibre es correspon aquesta imatge? A quina part del llibre pertany? Comenta els elements gràfics que figuren a la imatge.
[Richard Matheson, Soy Leyenda, editorial Minotauro]Es correspon a la portada (coberta), que pertany a la part externa del llibre.
Hi podem veure una imatge centrada verticalment i fent tot l’ample de la coberta. A la part superior s’hi troba elnom de l’autor jugant amb dues tipografies diferents i amb les majúscules i minúscules, ressaltant el cognom. Vais de la imatge pero amb part del text dins, hi ha el títol del llibre, amb unatipografia de pal sec, amb majúscules i en un cos bastant gran. A la part inferior aliniat a la dreta, trobem el logo de l’editorial i el nom de la col·lecció.

3.- A quina part del llibre hem de compondrela pàgina de crèdits? Quins continguts inclou la pàgina de crèdits? Comenta els criteris de composició que seguirme per distribuir el seu contingut.

La pàgina de crèdits es disposa a la partinterna del llibre, a principis.
Inclou: Copyright, ISBN, Dipòsit Legal, Peu d’Imprempta y altres elements com el títol original de l’obra, en el cas de traduccions; editorial que cedéis els drets detraducció, traductor/a; grafista o disseny de la portada, il·lustració de la coberta; reedicions o reimpressions; expressió “Printed in...”, etc.
Els crèdits es componen centrats a la pàgina o a la partinferior esquerra. Amb el text centrat o aliniat a l’esquerra. El cos de la lletra ha de ser inferior al del text del llibre (normalment a 8/9 punts de pica).

4.- Respon a les següents qüestions:a) On situaries la pàgina de cortesía? Al principi del llibre
b) Quins elements gràfics conté la portada? El nom de l’autor, el títol de l’obra (i subtítol si el porta) i el peu de l’editorial (nomde l’editorial i logo).
c) On disposem l’índex sumari a un llibre tècnic? I a una novel·la? En un llibre tècnic es disposa al principi, com tots els llibres excepte en el cas de les novel·les, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • llibre
  • Llibro
  • llibro
  • Gràfics socias
  • El llibre de les besties
  • RESUM DEL LLIBRE
  • El Llibre De Les Besties.
  • Llibre de les Besties

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS