Profesor

Páginas: 2 (348 palabras) Publicado: 18 de abril de 2013
Capítol 3:
"Estan en l'examen i Adela a penes va contestar 2 preguntes, peró si poguera contestar una altra més, podria aprovar l'examen.
Va mirar els seus dos companys i ambdós tenien carad'angoixa.
No més miraven el seu examen sense saber que fer. Quan s’acabá el temps, un d’ells va acomendar a contestar totes les preguntes, peró el professor li llevá l'examen.
Després ells alumnes vancomençar a parlar sobre com serà el seu estiu estudiant matemàtiques. Adela estava emprenyada de que els seus pares els digueren tots els estius el mateix, i al mateix temps un poc preocupada pelsdiners quan…
de sobte, veuen que s'acostá el seu professor de matemàtiques."
Capítol 3:
"Estan en l'examen i Adela a penes va contestar 2 preguntes, peró si poguera contestar una altra més, podriaaprovar l'examen.
Va mirar els seus dos companys i ambdós tenien cara d'angoixa.
No més miraven el seu examen sense saber que fer. Quan s’acabá el temps, un d’ells va acomendar a contestar totesles preguntes, peró el professor li llevá l'examen.
Després ells alumnes van començar a parlar sobre com serà el seu estiu estudiant matemàtiques. Adela estava emprenyada de que els seus pares elsdigueren tots els estius el mateix, i al mateix temps un poc preocupada pels diners quan…
de sobte, veuen que s'acostá el seu professor de matemàtiques."
Capítol 3:
"Estan en l'examen i Adela a penesva contestar 2 preguntes, peró si poguera contestar una altra més, podria aprovar l'examen.
Va mirar els seus dos companys i ambdós tenien cara d'angoixa.
No més miraven el seu examen sense saberque fer. Quan s’acabá el temps, un d’ells va acomendar a contestar totes les preguntes, peró el professor li llevá l'examen.
Després ells alumnes van començar a parlar sobre com serà el seu estiuestudiant matemàtiques. Adela estava emprenyada de que els seus pares els digueren tots els estius el mateix, i al mateix temps un poc preocupada pels diners quan…
de sobte, veuen que s'acostá el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Profesora
  • Profesor
  • Profesor
  • Profesora
  • Profesora
  • Profesor
  • Profesora
  • Profesor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS