profesor

Páginas: 2 (447 palabras) Publicado: 2 de febrero de 2014
CONTRUCCIÓ D’UN TALL GEOLÒGIC
1.- Plantejament del problema: Donat un mapa geològic, es construeix el tall segons la línea AB.
2.- Es projecten les dades topogràfiques a un perfil topogràficmarcant els punts d’intersecció de les corves de nivell amb la línea de traçat del tall geològic (AB) i qualsevol altra dada topogràfica principal.
Per realitzar el perfil topogràfic es porta el puntd’intersecció de cada corva de nivell a una escala vertical que bé pot ser la mateixa que la escala horitzontal, o be pot exagerar-se i inclinant-se.
3.-S’identifiquen els elements geològics que sóntallats amb la línea de perfil i es projecten sobre el mateix marcant els punts d’intersecció de les dades geològiques del mapa a les altures corresponents.
4.-S’interpreten, s’extrapolen i esrepresentes, tant en superfície com en profunditat, els elements del tall, segons el mapa.
5.-Es projecten totes les dades geològiques, interpretant on se situen els contactes .
6.-Les roques més antigues estroben plegades. Seguint la interpretació del mapa geològic, es determina el plec de les roques.
7.-Es completa el tall geològic seguint les dades estructurals bàsiques de cabussament del mapageològic.
Gràcies a aquest treball hem pogut comprovar quin és el navegador web amb millors característiques, com quin és més ràpid, quin ocupa menys, etc. Hem arribat a la conclusió de que Google Chromeés el navegador que més bé ens pot facilitar el treball a l’hora de buscar informació o qualsevol altra cosa, però a l’hora de personalitzar el navegador el millor és el Mozilla Firefox, l’Opera,segurament és el menys conegut o comú, però es un navegador molt bo i molt eficaç, el Safari és especial, perquè és el navegador de l’empresa Apple i per tant per els seus productes és el millor però laversió Windows deixa molt que desitjar i, per últim, l’Internet Explorer, per nosaltres és el pitjor, encara que la última versió a millorat bastant, però segueix sent lent i sovint crea problemes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Profesora
  • Profesor
  • Profesor
  • Profesora
  • Profesora
  • Profesor
  • Profesora
  • Profesor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS