Programacion

Páginas: 3 (508 palabras) Publicado: 27 de junio de 2011
MEMÒRIA ANUAL DEL PLA EXPERIMENTAL DE LLENGÜES ESTRANGERES, curs 2006-2007

Dades del projecte

Títol: “English around us”

Modalitat: Intensificació de l'aprenentatge de la llengua estrangerafocalitzat en les destreses de comprensió, producció i interacció oral.

Nivells treballats: Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior.

Resum i valoració

Les mestres d’anglès de la ZERens hem reunit dos cops al mes per tractar els aspectes del projecte que havíem de posar en marxa, preparar material, programar i modificar algunes coses que posades a la pràctica no ens han acabat deconvèncer i per tant, s’han de rectificar per a poder millorar.

Les activitats portades a terme a Cicle Inicial s’han basat en l’explicació de contes i hem portat a terme activitats de producciói comprensió oral ( diàlegs, escenificacions, situacions quotidianes...). Cal destacar la facilitat en que els alumnes s’han après els diàlegs de les dos històries realitzades i com s’hanfamiliaritzat amb els personatges, el vocabulari, els jocs...

Al Cicle Mitjà hem fet un experiment en anglès dintre de l’àrea del Coneixement del Medi Natural. Estava relacionat amb la conservació delsaliments i als alumnes els ha agradat molt això de fer “Science” en anglès.

Al Cicle Superior hem fet un intercanvi de “Projects” entre tots els alumnes del Cicle de la ZER per via e-mail, elstemes tractats han estat: “Me”, “My friend”, “My school”, “My town”..., Cada alumne ha fet un recull dels textos que ha rebut de cada company. Ha estat una activitat molt agraïda pels nostres alumnesperquè cada setmana estaven impacients per veure si havien rebut correus.

El que més ens ha sorprès a totes les mestres que hem experimentat el pla al Cicle Inicial és la manera de com han aprèsels alumnes. La novetat de les històries, dels personatges, dels jocs, de les dramatitzacions... ha estat molt motivador per als nens i nenes de la ZER i cal destacar la facilitat que tenen per a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Programación
  • Programacion
  • Programacion
  • Programación
  • Programacion
  • Programacion
  • Programacion
  • Programacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS