Programaciones de aula infantil

Páginas: 5 (1062 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2013
Com programem l’escola bressol?
Grup: Grans
UD1. Procés d’adaptació.
UD2.
1. Procés d’adaptació.
2. Estacions.
3. Animals.
4. La natura.
5. Control d’esfínters.
6. Els colors.
7. Multiculturalitat.
8. Psicomotricitat.

Setembre
Octubre
Novembre
Desembre
Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
U D 1







U D 5
U D 6




U D 3



U D 7
U D 2





U D8




U D 4

UD4 La natura

Justificació

Grup d’infants de 2-3 anys ( caminants).
Tema: Treballarem la natura. És molt important integrar als infants vivencialment al món que els rodeja. Oferir als infants una sèrie d'experiències emmarcades en l'àmbit natural. Apropar-los a la comprensió de les relacions que es donen en el nostre entorn i fomentar-los el sentit crític de l'ús quees fa dels recursos naturals i de la necessitat de preservar-los. Capacitats: treballarem Eix 3; Aprendre adescobrir i tenir iniciativa. Capacitat N6: Observar i explorar l’entorn immediat, natural i físic, amb una actitud de curiositat i respecte i participar, gradualment, en activitats socials i culturals.
Eix 4: Aprendre a conviure ihabitar el mon. Capacitat N9: Comportar-se d’acord amb unes pautes de convivència que els portin cap a una autonomia personal, cap a la col·laboració amb el grup i cap a la integració social.
Área de curriculum:Descoberta de l’entorn; 1-exploració de l’entorn. 2- experimentació i interpretació. 3-raonament i representació. Interès i curiositat pel medi físic i social, explorant les característiques d’objectes, materials i elements de l’entorn natural, formulant preguntes sobre alguns esdeveniments i representant vivències isituacions mitjançant el joc simbòlic
El projecte educatiu de centre.
La nostre escola utilitza com a part de la seva metodologia diversos recursos naturals. Gràcies al fàcil accés tant a la platja com a la muntanya, al estar situats en un espai proper als dos ambients. Es programen diverses sortides que ajuden als infants a aprendre a respectar l’entorn natural que els envolta.L’escola es basa en els valors com la cooperació amb les famílies, esperit laic, atenció a la diversitat, la coeducació i l’equilibri entre el joc lliure i el dirigit. Oferim dues línies de cada curs del primer cicle. A part d’una aula per grup disposem de zones comunes com el patí exterior, la sala SUM i el racó de lectura.Proposta pedagògiques.
Amb lo anteriorment citat pretenem potenciar l’autonomia personal dels infants, que els infants estableixin uns hàbits d’higiene, afavorir un desenvolupament integral de l’infant, que els infants aconsegueixin una consciència de grup i cap a l’entorn i mantenir un seguiment individual i personalitzat dels diferents infants.Programació anual.
Aquesta unitat didàctica s’inicia al gener i es durà a terme fins a juny, final de curs. Les unitats didàctiques que s’han treballat anteriorment, en aquest curs, són el període d’adaptació i els colors que es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Las programaciones del aula
  • programa infantil
  • La Creatividad En El Aula De Infantil
  • Matematicas en el aula infantil
  • Orientación espacial en aula de infantil.
  • Higiene infantil en el aula
  • Maltrato infantil en las aulas
  • Decoracion De Un Aula En Educacion Infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS