Projecte de direcció

Páginas: 21 (5030 palabras) Publicado: 3 de julio de 2011
Meritxell Reig i Pellejà

Febrer 09’

3. OBJECTIUS 3.1 Indicadors relatius a tots els àmbits de la gestió educativa
Quan parlem d’objectius generals del Projecte de Direcció ens referim a una concepció determinada de cap on volem que vagi la Zer: Què es vol fer i Com es vol fer? Com a introducció a la planificació que presentem, és important deixar clares una sèrie de consideracions quepermetin comprendre el procés del model elegit, són: Les accions a prendre per a dur a terme els objectius proposats, són accions que es desenvoluparan en períodes més o menys llargs, depenen de l’objectiu a assolir i de la profunditat i complexitat que aquest demani. Els objectius que ens plantegem no són estàtics, per la qual cosa hem d’estar preparats per a introduir aquells canvis que consideremmés idonis en el procés. Bàsicament estant redactats pensant en l’assoliment de les prioritats generals especificades en les instruccions d’inici de curs que planteja el Departament d'Ensenyament. Els objectius que ens proposem corresponen als quatre grans àmbits considerats en la detecció de les necessitats.

Àmbit organitzatiu
- Elaborar el PEZ. - Establir un marc de coordinació entorn alsprojectes de la Biblioteca Puntedu. - Facilitar l’accés del professorat a la informació , elaborar el bloc de la Zer que sigui operatiu i el google calendar, i el google documents compartit per tots els membres del Claustre. - Establir reunions amb els diferents coordinadors (EI,EP,RL,INF i LICS) i el cap d’estudis per aconseguir una coordinació vertical entre les diferents escoles. Establir reunionsentre les directores de les escoles.

Àmbit pedagògic
- Elaborar una programació de la competència social i ciutadana, per tal d’aconseguir un clima de treball i de respecte adients a la feina que fem, potenciar el treball en grups, equips o parelles. - Elaborar dos programacions en l’àmbit de la competència comunicativa, lingüística i audiovisual, preparar i programar les activitats concretesper a cada nivell i cicle, per tal de que els alumnes assoleixin adequadament totes les competències bàsiques. - Elaborar dos programacions en l’àmbit de la competència matemàtica, preparar i programar les activitats concretes per a cada nivell i cicle per tal de que els alumnes assoleixin adequadament totes les competències bàsiques. - Elaborar una programació en relació a la competència delconeixement i interacció amb el món físic, el qual potenciïn el treball l’aprenentatge dels alumnes, mitjançant les Noves Tecnologies (Internet, càmeres de vídeo i fotografia, canó de projecció, pissarra digital, etc). - Elaborar diferents programacions d’educació infantil i d’educació primària per tal de potenciar el treball per projectes amb les alumnes, els projectes hauran d’incloure totes lescapacitats i habilitats que determinen la nova llei d’educació. 1

Projecte de direcció Zer Atzavara

Meritxell Reig i Pellejà

Febrer 09’

- Millorar les competències del professorat en l’àmbit del tractament de la informació i la competència digital per tal de potenciar la seva aplicació diària a l’aula o en qualsevol àrea o activitat.

Àmbit econòmic
- Presentar projectes per tald’obtenir més pressupost per la Zer i les escoles, sempre que es considerin de caire pedagògic. - Reduir la despesa de tòner, telèfon i paper.

Àmbit relacional
- Establir un marc de coordinació en el treball de cicles. - Elaborar un dossier de benvinguda específic per als nous mestres o possibles substituts on s’inclouran tots els documents i acords de Zer. - Procurar que les famílies estiguin beninformades de tot allò que es fa a la Zer. - Aconseguir una web o blog de Zer més interactiva a nivell dels pares i mares. - Donar difusió de les nostres activitats a la premsa local.

3.2 Descripció del funcionament del centre previst en finalitzar el projecte
Amb tot l’exposa’t, crec que en finalitzar el període previst per aquest projecte , la Zer hauria d’estar en condicions, tal com...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Project
  • project
  • Project
  • project
  • Project
  • Projecte
  • projecto
  • projecto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS