Projecte Kepler

Páginas: 2 (340 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2014
PROJECTE KEPLER
Kepler és una missió especial del programa Discovery de la NASA. Aquest programa serveix per detectar planetes terrestres i rocosos de la mida de la terra al voltant d'altresestrelles . És una de les missions de la NASA Discovery més noves.
Va se llençada al 2006. La missió Kepler servir un telescopi únic operat en l'espai especialment dissenyat per buscar planetes com laTerra al voltant d'estrelles fora del nostre sistema solar.
Aquesta missió permetia als humans examinar la nostra galàxia per planetes de la mateixa mida que la Terra o planetes encara més petits.Intenta saber si hi ha altres éssers com nosaltres a l’Univers.
Fins ara, han estat descoberts al voltat de 80 planetes extra - solars. Com que tots aquests planetes són gasosos gegants similars aJúpiter , els quals probablement són compostos majorment d'hidrogen i heli és improbable que hi pugui haver vida . Cap dels mètodes detectors de planetes utilitzats fins al moment té la capacitat de trobarplanetes de la grandària de la Terra. Cap dels gegants descoberts fins avui té aigua líquida o una superfície sòlida .
La missió Kepler és diferent a altres maneres prèvies de cercar planetes;aquest busca el trànsit o signatura dels planetes . El trànsit passa cada vegada que el planeta creua la línia de la vista entre l'estrella Mare del planeta que està orbitant i l'observador . Quan aixòpassa , el planeta bloqueja part de la llum de la seva estrella , tenint com resultant un enfosquiment diari . Aquesta firma periòdica és utilitzada per detectar el planeta , determinar la seva mida i laseva òrbita .
Al mes de maig de 2013 la NASSA va anunciar la detecció d'un "problema" en el sistema de direcció de l'aparell, que havia fet perdre el control de dos dels seus quatre rotors,utilitzats per estabilitzar el telescopi i ajustar la direcció de les lents. Finalment el divendres 16 d’agost del 2013 es van aturar definitivament els intents d’arreglar el telescopi Kepler, per tant és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Kepler
  • Kepler
  • Kepler
  • Kepler
  • Kepler
  • kepler
  • Kepler
  • Kepler

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS