Projecte Protocols

Páginas: 4 (838 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2012
MIQUEL ALIMENTACIÓ GRUP S.A.

Miquel Alimentació Grup S.A. va ser fundada l’any 1993 per Pere Miquel Estela, a partir de l’empresa Pedro Miquel e Hijos, que des dels anys cinquanta es dedicava ala mateixa activitat: la distribució de productes d’alimentació.
Actualment, la família Miquel és present en el consell d’Administració de l’empresa, format pel President i conseller delegat RamónMiquel Ballart i els Vicepresidents i consellers delegats Josep Miquel Comas i Ramón Miquel Vilanova.
El comitè de direcció està format pel Director general Pere Laymon, seguit del Director nacionald’operacions Lluís Labairu, el Director comercial Belarmino Doce, el Director de sistemes i logística Alejandro de Andrés, el Director de Recursos Humans Lluís Periañez i el Director de l’àrea financeraJoaquim Malé.
La companyia es divideix en diferents àrees de negoci: Cash&Carry (46% vendes), Franquícies (15%), Línia majorista (15%), Supermercats (20%) i Food Service (4%). Aquestadiversificació de les línies de negoci, acompanyada de la comercialització de marques pròpies (Gourmet, Mical, Micaderm, Templa, etc) i les marques exclusives (cervesa Mexicali, cervesa Casablanca, Pisco CuatroGallos, etc) han fet possible arribar a un import net de la xifra de negocis de 1.000 milions d’euros al 2010.
Miquel Alimentació és l’empresa amb més referències (1.650 de diferents) a nivellespanyol en l’àmbit majorista. Això s’ha aconseguit gràcies a tres pilars fonamentals:
* Visió: ser el distribuïdor majorista de referència en el mercat espanyol
* Missió: maximitzar els beneficisdels nostres clients mitjançant l’aportació de valor en els processos i les operacions
* Estratègia: Generar negoci de volum nacional a través de decisions d’àmbit local
L’empresa té més de 3.000treballadors i compta amb cinc plataformes logístiques: Vilamalla (la seu principal), Mercabarna, Tortosa, Fuente de Piedra i Burgos per tal d’abarcar tot el territori espanyol, ja que és present a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Protocols
  • Enviormental Protocols
  • Estándares y Protocols
  • Project
  • project
  • Project
  • project
  • projecto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS