Propietats de la live

Páginas: 2 (447 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2014
Propietats de la vida
a)Si prepares una dissolució aquosa de sulfat de coure i deixes evaporar l’aigua, es formen uns cristalls que van creixent de mica en mica. Es podria dir que estan vius?Explica-ho.
No perquè és una sedimentació mineral, i creix perquè s’hi van afegint d’altres minerals i aleshores succeeix aquesta transformació. Aquest exemple seria molt semblant al de la estalactita deles coves que a mesura dels anys va creixent però no és viva.
b) Un cotxe consumeix combustible i oxigen, els transforma en energia i expulsa els productes de la combustió. Tu fas una cosa semblant.Així doncs, per què no acceptem que un cotxe és un ésser viu? No, perquè encara que un cotxe fa funcions molt semblants a la dels éssers vius perquè no fa les funcions bàsiques dels éssers viusqueés: neix, creix es relaciona, es reprodueix i finalment mor.

Propietats de la vida
a)Si prepares una dissolució aquosa de sulfat de coure i deixes evaporar l’aigua, es formen uns cristalls que vancreixent de mica en mica. Es podria dir que estan vius? Explica-ho.
No perquè és una sedimentació mineral, i creix perquè s’hi van afegint d’altres minerals i aleshores succeeix aquestatransformació. Aquest exemple seria molt semblant al de la estalactita de les coves que a mesura dels anys va creixent però no és viva.
b) Un cotxe consumeix combustible i oxigen, els transforma en energia iexpulsa els productes de la combustió. Tu fas una cosa semblant. Així doncs, per què no acceptem que un cotxe és un ésser viu? No, perquè encara que un cotxe fa funcions molt semblants a la dels éssersvius perquè no fa les funcions bàsiques dels éssers viusque és: neix, creix es relaciona, es reprodueix i finalment mor.


Propietats de la vida
a)Si prepares una dissolució aquosa de sulfat decoure i deixes evaporar l’aigua, es formen uns cristalls que van creixent de mica en mica. Es podria dir que estan vius? Explica-ho.
No perquè és una sedimentació mineral, i creix perquè s’hi van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Live
  • Live
  • live
  • Live
  • Livan
  • Live
  • Live
  • Live

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS