Proposta Transfer Ok

Páginas: 11 (2717 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2015
1. Descripció general de la proposta. Motivació.

El projecte consisteix a crear una campanya publicitària de llançament per tal de promocionar la nova col·lecció Transfer de l'empresa de mobles Kibuc. Aquesta empresa demana creativitat i aplicacions en diferents mitjans de la campanya de llançament de la nova col·lecció. Com a objectius trobem; pensar en nous suports i formes de comunicacióindependentment de les que Kibuc ja utilitza, justificant el seu ús estratègic en el mix dels mitjans. Aportar noves idees i fórmules de comunicació que interpel·lin els diferents targets de la marca. Finalment, com a últim objectiu ens proposen presentar els nous productes d'una manera creativa i notòria.

Després de portar a terme una recerca de l'empresa, de quina és la seva filosofia, de quina ésla seva competència i com vol destacar sobre ella, i després de pensar en diversos conceptes amb els quals poder associar Kibuc i la seva nova col·lecció, el concepte que em suggereix la col·lecció Transfer és perfecció, tant a la col·lecció Transfer com a altres col·leccions i dissenys de l'empresa de mobles. Aquest concepte va sota la promesa de què si els clients compren elsmobles Transfer obtindran la perfecció mitjançant les característiques del concepte que esmentarem més endavant i sota l'eslògan “Perfecte com tú. Perfecte per tú”. Aquest concepte és adaptable a les diferents llengües d'Espanya ja que la campanya es trobarà a, gairebé. totes les províncies del país.

El concepte i la idea de perfecció per portar endavant la campanya de la nova col·lecció sorgeix a partir de pensaren com són els mobles de Kibuc i que és el que els hi fa destacar sobre la resta d'empreses del mateix sector. Així doncs, arribo a la conclusió de què l'empresa dissenya mobles perfectes: mobles de bona qualitat i amb un bon preu en relació a qualitat-preu. Pel que fa la col·lecció Transfer, també té característiques amb les quals poder associar-les al concepte de perfecció. Aquestescaracterístiques són algunes tals com: els mobles de la nova col·lecció s'adapten perfectament amb els diferents gustos de la societat, aquests mobles proporcionen un ambient a la llar perfecte, són diferents i es poden modificar com es vulgui.

Les joies acostumen a estar dissenyades com a quelcom perfecte. Acostuma a ser en, gairebé tots els casos, un regal que agrada molt. Per tant, puc associar amb elconcepte de la col·lecció Transfer aquesta idea de joia en format regal. Aquesta associació del concepte m'ajuda a l'hora d'arribar al públic objectiu establert. Em dirigeixo als 4 tipus de targets als quals es dirigeix la col·lecció Transfer: parella urbanita, parella d'uns 40 anys aproximadament amb una filla adolescent, parella d'uns 40 anys amb un fill de 7 anys i a una parella jove sense fills.Així doncs, arribaré a cadascún d'aquests mitjançant els diferents mobles de la col·lecció mitjançant una imatge gràfica per als 4 targets.

Per publicitar la col·lecció Transfer de Kibuc amb aquesta idea portaré a terme diferents suports publicitaris. Un d'ells serà una exposició situada als principals centres comercials de cada província. Aquesta exposició consisteix en el packaging d'una joia agran escala on en comptes de trobar una joia trobarem un moble de la col·lecció Transfer. Hi haura un packaging per a cada target. Tot i que la línia gràfica està per definir, hi haura una per a cada tipus de públic, la caixa serà de color taronja per fer referència i èmfasi al color corporatiu de la marca. Els mobles seràn reals per tal de que els públics els puguin apreciar tal i com són.

Altressuports publicitaris són alguns tals com: tanques publicitàries a les principals carreteres de cada província, muppies situats a centres comercials i principals estacions de metro de Barcelona i Madrid. Opis a diferents punts de les ciutats. Marquesines de parades més usuals de bus. Vinil als ascensors de les principals estacions de metro de Barcelona i Madrid. A més d'aquests suports...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • transfer
  • transfer
  • Transfer
  • Transfer
  • transfo
  • Transf
  • ok ok ok ok ok
  • ok ok ok ok

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS