protocolo en señoras de 50 años

Páginas: 2 (399 palabras) Publicado: 22 de septiembre de 2013
Característiques de pentinats de 50 anys

Les dones de 50 poden triar una àmplia varietat de pentinats i talls de cabells. A qualsevol edat, un bon estil de cabell i fàcil de mantenir, pot fer quehi hagi una gran diferència en el nostre aspecte. Però les dones madures, s'enfronten a alguns problemes a l'hora de triar un tall de cabell o pentinat. perquè a partir de certa edat, cal pensar enel tall, colo i forma que beneficiï a les nostres faccions.
És comú que les dones, després dels 50 anys, perdin la fermesa de la pell a la part de la mandíbula, ulls i les arrugues siguin marcades. Jocrec que l'actitud que porta a les dones grans a portar pentinats curts ve de dues fonts: Una és conveniència, perquè els cabells curts poden ser més fàcil de pentinar i de tenir cura i l'altraprobablement sigui que els pentinats curts o semi curts són més atractius i afavoreixen mes en aquesta edat.
El colo del cabell no hauria de ser massa fosc ja que endureix les faccions ni de tonalitatsgrisenques, és millor utilitzar daurats que rejoveneixen i realitzar tractaments que aportin brillo al cabell.
El volum en el cabell aportarà un aspecte mes juvenil, els cabells massa llisos marcarienmolt les faccions. Els serrells tampoc haurien de ser molt rectes, és preferible un serrell desfilat o cap al costat.
Un tall Bob és una bona opció, molt moderna i a la moda. amb un llarg serrellcap al costat, dona una aparença fresca. Un serrell pot cridar l'atenció sobre els ulls i dissimular arrugues del front.
Pentinats de protocol

Pel que fa al pentinat i al protocol, la idea és queno estiguis pentinada com cada dia, que es noti que és de festa i no precisament ha de ser un recollit total, pots fer-te un parcial.
Tocats: Es poden utilitzar tant en esdeveniments diürns comnocturns. La seva mida i complexitat dependran del moment. Per a esdeveniments de dia que el protocol exigeix vestit curt es poden portar tocats mes elaborats i voluminosos, si el casament és de nit i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • años 50
  • 50 años
  • años 50
  • Los años 50
  • 50 Anos
  • Años 50
  • 50 Protocolo de Caidas
  • Vestimenta delos años 40 y 50

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS