prova

Páginas: 3 (599 palabras) Publicado: 20 de marzo de 2013
ESPORTS ALTERNATIUS
DEFINICIONS BREUS:

SHUTTEBALL: és un joc de pales, generalment, consisteixen en colpejar una pilota o volant contra una paret (frontó), o bé dirigit cap a un company(cooperació) o contrincant (oposició).

A l'shuttleball es pot jugar individuals, dobles i en ambdós casos mixtes.
De la mateixa manera, es pot jugar en forma recreativa, colpejant el volant i intentantque no caigui a terra, sense regles, ni delimitació de camp, ni tants.
Si es prefereix jugar de manera més competitiva, es pactaran o establiran unes regles de joc, així com un terreny delimitat i ambuna xarxa central o bé es podran aplicar les regles del bàdminton.


BALONKORF: és un esport d'equip jugat entre dos equips que cerquen introduir una pilota dins d'una cistella. Els equips sónmixts, formats per quatre homes i quatre dones, i l'àrea de joc es divideix entre les zones d'atac i defensa. El corfbol o balonkorf manté certes similituds amb el bàsquet, tot i que de fet es considerauna evolució del ringboll suec (ringball en anglès) amb influències d'aquest.
El corfbol es basa en els principis de la cooperació, la no violència, la no especialització, l'habilitat i lacoeducació.


LACROSSE: és un esport d'equip en què s'utilitza un pal amb una xarxa a l'extrem (cross) on es manté la pilota fins que es passa a un altre company amb la finalitat de marcar un gol. Els equipssón de 10 persones.


DISC VOLADOR: també anomenat ultimate, ultimate Frisbee, o plat a gol, és un esport d'equip competitiu que es juga amb un disc volador Frisbee. L'objectiu del joc ésaconseguir punts passant el disc al final de la zona oposada, de manera semblant al futbol americà.
Els jugadors no poden córrer mentre tenen el disc.
L'ultimate es caracteritza pel seu esperit del joc,amb els principis de joc net, esportivitat i goig de jugar.


FLOORBALL: El floorball o unihockey (de vegades també innebandy, salibandy o mini-hoquei) és un esport d'equip, practicat en pista...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Provando
  • provida
  • Prova
  • Prova
  • Proves
  • Prova
  • Prov
  • Provando

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS