Proves biològiques

Páginas: 3 (586 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2014
Proves biològiques
Hi ha nombroses proves biològiques, com són la disposició i l’estructura dels ossos i els òrgans vestigials.
La prova definitiva de l’evolució és el fet de que tots elsorganismes vius posseeixen el mateix sistema i transmissió d’informació , d’ADN, i comparteixen les mateixes proteïnes i reaccions químiques. Això seria una casualitat inacceptable si tota la vida no estiguesemparentada.
Per la distribució dels ossos podem dir que la seva organització i estructura és tan semblant que no es pot evitar pensar que és tracta d’una anatomia, però amb una diferent adaptacióal medi on esta.
Com model tenim els óssos de les extremitats d’animals tan diferents com l’humà, el gat, la balena i el ratpenat.

Segons els òrgans vestigials, podem demostrar que si tenimaquelles parts que ara són innecessàries, en un passat deurien de ser necessàries, és a dir que tenien alguna utilitat.
Com aquests exemples de l’esser humà:

En aquesta imatge podem veure un clarexemple d’un os residual; ja que el queixal del seny és una dent que s’utilitzaven els nostres avantpassats per menjar la carn crua, que era més dura, i ara en canvi abans de menjar qualsevol aliment elbullim, fregim.. tots aquests elements que en un passat havíem d’exercir la força, ara són més tous, i ja no són necessaris.





L’apèndix: És un òrgan que tenim al final de l’intestí, però que jano és necessari i es pot extirpar. Existeix també un consens que en el passat va servir per digerir certa classe de dieta herbívora.


La causa de que els homes també tinguin mugrons, es perquè alcomençament de la gestació, el fetus no té un sexe definit, de manera que invariablement començarà el seu desenvolupament amb mugrons. Com també es un òrgan vestigial és el fet de que un 2,5% de lapoblació tingui més de dos mugrons, el que es diu politèlia.

Erector pili és el nom que rep el grup muscular encarregat d'aixecar els borrissols de la pell en situacions de perill o por, o el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Que es provida
  • Provando
  • provida
  • prova
  • Prova
  • Prova
  • Proves
  • Prova

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS