Proyecto Educac

Páginas: 16 (3938 palabras) Publicado: 16 de octubre de 2011
ÍNDEX
1. ANÁLISI DEL CONTEXT
1. Marc legal
2. Identificació del centre
3. Medi físic
4. Breu història
5. Situació actual
1. Distribució actual
2. Equip directiu
6. Característiques socials
7. Vinculació amb altres entitats

2. TRETS D’IDENTITAT
1. Línea metodològica
2. Coeducació
3.Participació dels pares i mares
4. Llengua bàsica d’aprenentatge
5. Cohesió social
6. Educació en valors
7. Participació democràtica

3. ELS OBJECTIUS
1. Objectius d’àmbit pedagògic
2. Objectius d’àmbit de Govern Institucional
1. Relatius a la projecció externa del centre
3. Objectius d’àmbit humà i de serveis
4.Objectius del primer cicle d’Educació infantil

4. ORGANITZACTIVA DEL CENTRE
1. Funcions del personal
1. La directora
2. Les educadores
3. Cap d’estudis
4. Auxiliars
2. Funcionament del centre
1. Horaris
2. Horari del personal
3. Calendari
4. Organització dels grups d’infants5. Participació de les famílies
6. Salut

1. ANÁLISI DEL CONTEXT

1. Marc legal

El marc legal on es desenvolupa el projecte del centre es basa en la Constitució Espanyola, l’Estatut de Catalunya, la Llei Orgànica del Dret a l’Educació (LODE), la Llei d’Ordenació General del Sistema Educatiu (LOGSE), la Llei Orgànica de la Participació, l’Avaluació i al Govern delsCentres (LOPAGCE), Reglament Orgànic de Centre (R.O.C), L.O.E. (4 abril 2006) i Regulació del funcionament dels centres d’Educació Infantil.

2. Identificació del centre

L’adreça és c/ Major nº 42. Telèfon: 93-848 78 52. La Llar forma part d’un edifici que té dues plantes:
- Planta baixa: Llar d’infants Somriure.
- Primer pis: Escola municipal de Musica.
L’escola BressolSomriure és una entitat privada en la que antigament l’edifici va se cedit per l’ajuntament amb un lloguer simbòlic.

3. Medi físic

L’escola Bressol Somriure està situada dins del Vallès Oriental, al poble de Santa Maria de Palautordera. L’edifici cedit per l’ajuntament esta situat al mig del poble. Hi ha una entrada d’accés principal i una de secundària que te accés al pati.
Santa Maria dePalautordera és un municipi situat en la zona Est del Vallès Oriental, al peu del Massís del Montseny. El terme municipal té una extensió aproximada de 17 quilòmetres quadrats, i una altitud mitja de 190,9 m. per sobre del nivell del mar. En l’any 2007 havia 8935 persones empadronades.
La comunicació amb la resta de la comarca es fa per la carretera, que creua la vila i que uneix la carretera deGranollers amb Girona (C-35), amb la comarca d’Osona després de pujar pel Montseny. La distància del nucli urbà respecte a la cruïlla de les dues carreteres és de 4 quilòmetres. L’estació de ferrocarril es troba a 3 quilòmetres del nucli, en la mateixa carretera.
El nucli del municipi està circumdat per diverses rondes que faciliten la comunicació entre els diferents barris i sectors. A més, espot accedir a la zona del Virgili, Tremp i Ca l’Abril per una carretera coneguda popularment com la “dreçera”, seguint per aquesta carretera s’arriba també a Sant Celoni.
Santa Maria de Palautordera limita també amb Fogars de Montclús, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Llinars del Vallès, Vilalba Sasserra i Vallgorguina.

Hi han tres C.E.I.P: CEIP Mare de Deu del Remei, CEIPPont Trencat i CEIP Matagalls; juntament amb I.E.S Reguissol. També disposa de una biblioteca publica Ferran Soldevila i l’escola d’adults. Una acadèmia privada d’angles, una altre llar d’infants però totalment privada i una ludoteca. En qüestió de sanitat hi ha un ambulatori. També hi ha un centre d’atenció Social i una Oficina de Benestar Social. També hi han instal·lacions esportives com...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • educac
  • Educac
  • Educacando
  • la educac
  • Educac A Dist
  • Educac
  • Educac
  • educac

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS