Proyecto

Páginas: 3 (639 palabras) Publicado: 15 de septiembre de 2014
1.Objectius generals del casal d’estiu

Durant els dies de juny i juliol l’empresa Esplais Lúdics, SL vol organitzar un projecte de casal pels infants de l’escola.

Aquest es realitza en elcontext propi de l’escola i fora tenint en compte que parteix de la realitat concreta d’aquesta.

L’organització d’aquest projecte es realitza :

1- per cobrir les necessitats específiques quetenen les famílies que porten els seus fills/es a l’escola .

2- per oferir als infants un projecte educatiu basat en uns objectius generals i específics així com unes activitats que els permetintenir un clima de diversió i d’aprenentatge. A més a més, volem que aquestes tinguin una continuïtat i una coherència amb el projecte educatiu de l’escola.


1.2 Necessitats concretes a les que volemdonar resposta.

Esplais Lúdics, SL vol cobrir les necessitats concretes i importants que tenim en la societat. Aquestes són les següents :

1. Respondre a la demanda social que permeticonciliar l’horari laboral de les famílies amb el període de vacances escolars.
2. Proporcionar als infants aquelles situacions educatives i d’aprenentatge que els permetin el progressiu desenvolupament icreixement personal.
3. Oferir als infants uns espais, un temps i uns recursos, on realitzar activitats de lleure.
4. Realitzar activitats lúdico - educatives dins d’un espai acollidor i un clima detranquil·litat que permeti el bon funcionament d’aquestes.
5. Seguir la mateixa línia educativa i metodològica de l’escola.
6. Proporcionar als infants situacions que permetin l’observació idescoberta i l’adquisició de valors, hàbits i pautes de conducta que afavoreixin la seva autonomia personal.
1.3. Els objectius generals del casal són:
2. Afavorir el desenvolupament integral delinfant.
3. Potenciar i estimular les relacions personals a través de la programació d’unes activitats entretingudes i creatives, diferenciant-les al màxim de les que es fan en període escolar.
4....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Proyectos
  • Proyecto
  • Proyectos
  • Proyecto
  • Proyecto
  • Proyecto
  • Proyectos
  • Proyecto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS