Proyecto

Páginas: 5 (1101 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2012
Informe sobre el projecte presentat per el Grup 9

En primer lloc m'agradaria felicitar als integrants del Grup 9 per haver realitzat un projecte tan elaborat i tant acurat.
 En línies generals considero que és un projecte molt complert, molt ben justificat i molt pocs punts febles. 
Fent una lectura acurada del projecte pots arribar a analitzar les mancançes del propi projecte que vamelaborar amb el meu grup, i gràcies a això progressar en l'aprenentatge de l'assignatura i en el camp de l'educació social.

Un cop dit això hem ficare de ple a elaborar l'informe del que he pogut analitzar alhora de llegir i rellegir el projecte de l'assosiació ARES.
Per una banda aniré seguin l'índex proposat per a elaborar la PAC, i a mesura que vagi trobant punts febles en cada un dels apartatsels incloure en l'informe.

Informe:

La presentació del projecte gestionat per l'assosiació ARES és molt clara i deixa entre veure la motivació i vocació dels seus integrants de dur la seva tasca educativa altruista juntament amb les seves capacitats i experiències adquirides al llarg del seu bagatge professional en altres institucions, personalment crec que estaria bé enomenar lesinstitucions on han col.laborat, tot i que ja mencionen els camps d'intervenció, per a que el lector tingues una idea més clara de la procedència de l'equip multidisciplinar.
Centrant la mirada en el projecte en si i no tant en els professionals que hi treballaran, considero que fan una descripció molt acotada del que volen fer, perquè ho volen fer, com ho volen fer així com els destinataris del projecte.Un punt que m'agradaria destacar és el recull d'informació per a desenvolupar la fase de diagnòstic, ja que enumerent amb propietat les institucions que actuen en el procès previ a l'internament dels adolescents en els CRAES.
Així com també la descripció que fan de la funció del CRAE, la defineixen com: " Acompanyar a l'adolescent en el seu camí cap a l'autonomia i la socialització afectiva iefectiva."

Segons les necessitats previstes en el diagnòstic i en les variables, tenen unes espectatives molt elevades de com volen dur a terme les seves actuacions.
Trobo molt encertat el punt on defineixen les innovacions concretes del projecte  d' ARES, destacaria la definició de les NORMES i la figura del PADRÍ.
Per altre banda, m'agradaria destacar la iniciativa de facilitar als educandsmajors la posibilitat de viure en un pis tutelat, per acabar el seu procés de socialització.
M'hagues agradat trobar un apartat on trobar definides i enumerades les intervencions, és a dir, que en un simple cop d' ull es poguessin trobar i no haver-les de buscar. No obstant si realitzés una lectura acurada, que és el mètode que s'ha de seguir alhora d'analitzar un projecte, les trobes i les entens.És simplement un gust com un altre.

La correcció tècnica d'aquest projecte és molt favorable, és un dels apartats que he trobat més encertats, els programes d'acció estant molt ben definits al igual que els objectius principals i les unitats de programació. Han realitzat uns quadres molt visuals que defineixen amb molta claretat cada un dels punts. A més de la excelencia  en la manerad'explicar-ho hi ha molt encert en el contingut, per no dir que les activitats que han escollit per als adolescents són molts encertades així com els valors que s'han proposat transmetre.
En referencia a això m'agradaria destacar la coherència que hi ha entre el programa d'acció i les unitats de programació.
La relació que hi ha entre els dos programes d'acció, és gràcies ha haver-los relacionatdirectament amb el PEI.
Cosa molt important alhora d'elaborar un projecte, ja que si no hi ha coherència entre aquest dos aspectes el projecta trontolla per una part molt important, la planificació. I és com construir una casa sobre uns fonaments mal estructurats, s'acabà ensorrant.
Per experiencia puc afirmar que fer un treball en grup i mantenir la choerencia respecte cada una de les parts és una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Proyectos
  • Proyecto
  • Proyectos
  • Proyecto
  • Proyecto
  • Proyecto
  • Proyectos
  • Proyecto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS