Prueba

Páginas: 5 (1034 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015
Valve

Valve Software és una empresa dels Estats Units, desenvolupadora de programari en el camp dels videojocs. Es va fer mundialment famosa pel seu primer videojoc, Half-Life que és considerat un dels pares dels videojocs moderns, i per una modificació d'aquest joc, Counter-Strike. Les oficines centrals de Valve es troben a Seattle, Estats Units.

Valve s'estructura com un organitzacióplana sense caps.

Yanis Varoufakis, un economista que treballa per Valve, ha tractat de situar l'organització de Valve en el context de la teories de l'empresa i el pensament econòmic més ampli.

Valve Software va ser fundada al 1996 per Gabe Newell i Mike Harrington.
Els dos eren ex-treballadors de Microsoft i havien treballat en els seus sistemes operatius Windows i OS/2 abans de passar-seal món dels videojocs. Amb el seu primer videojoc, Valve va acollir un gran èxit obtenint beneficis de les seves expansions i mods (modificació parcial o completa de un videojoc) . En el seu treball al costat de la comunitat de jugadors es troben títols com: Counter-Strike o Day of Defeat.

El maig del 2003, Valve Software va causar una gran revolada a la fira E3 en presentar el que semblavauna versió pràcticament acabada de Half-Life 2.
Half-Life 2 va ser llançat el 16 de novembre de 2004 en tot el món mitjançant la seva plataforma Steam.






La plataforma de videojocs : Steam

Steam és una plataforma de videojocs desenvolupada per Valve Corporation mitjançant la qual la companyia posa a la disposició dels usuaris serveis tals com compres digitals, actualitzacionsinstantànies, llistat de servidors disponibles, servei de missatgeria instantània entre jugadors, ofertes exclusives, informació d'última hora, etc.
Al gener de 2014, Steam comptava amb més de 3000 jocs disponibles, i més de 75 milions de comptes d'usuari actives. El 8 desembre 2013 Steam va aconseguir el major nombre d'usuaris connectats en forma simultània, amb 7,1 milions d’ usuaris.
Aquests jocspoden ser tant els jocs que s'ofereixen per a la compra en el propi programa, com jocs comprats en tendes físiques.
La compra en línia es realitza directament des del client Steam. Els requisits són una targeta de crèdit, un compte de PayPal o Webmoney, una targeta prepagament PaysafeCard (adquirible en qualsevol Epay, Correus, Cabines de Telefónica, Opencor, Caixa Galícia, Cajamar, Disa i CanalRecarregues de Telefónica.) i una connexió a Internet. El producte adquirit s'afegeix automàticament a la llista de jocs i comença la seua descàrrega.
Steam es reserva el dret a variar el preu en funció del país on es trobi el client. Per exemple, Call of Duty 4: Modern Warfare costava 49,95 dòlars als Estats Units i 88,5 a Austràlia. Steam també té la capacitat de restringir la disponibilitatdels jocs depenent de la regió i ubicació.
Diversos dels grans distribuïdors tenen els seus catàlegs de jocs disponibles a través de Steam, entre ells Bethesda Softworks, Activision, Rockstar Games, Square Enix, 2K Games i Sega.






L’èxit de Valve : Half-Life


Half-Life va ser el primer producte de Valve Software . Ells volien desenvolupar un joc d'acció amb un argument de terroren 3D i llicenciava el motor Quake des de id Software. Valve finalment va modificar molt el motor, sobretot afegint animació esquelètica i suport per Direct3D.
Al principi, la companyia va tenir problemes per trobar un editor, molts consideraven el seu projecte "massa ambiciós" per un estudi encapçalat per nouvinguts a la indústria dels videojocs. Tot i així, Sierra On-Line havia estat moltinteressat a fer un joc d'acció en 3D, especialment un basat en el motor Quake, per tant va signar el contracte per un joc.

El títol original per Half-Life va ser Quiver, després Arrowhead, una base militar de la novel·la de Stephen King The Mist, la qual va servir com a primera inspiració pel joc.
Gabe Newell va explicar que van escollir el nom de Half-Life perquè era evocador del tema, no era un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Prueba
  • Prueba
  • Prueba
  • Prueba
  • Prueba
  • Pruebas
  • Pruebas
  • Prueba

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS