prueba

Páginas: 6 (1456 palabras) Publicado: 12 de enero de 2015
Abans de l'aparició de l'automòbil, cavalls, caminar i tramvies van ser els principals mitjans de transport dins de les ciutats. Els cavalls requereixen una gran quantitat d'atenció, de manera que es van mantenir en les instal·lacions públiques que eren en general lluny de les residències. Els rics podien permetre el luxe de tenir cavalls per a ús privat, per tant, el comerç de transport terminia què es refereix el patrocini d'elit. Fems de cavall a l'esquerra al carrer també ha creat un problema de sanejament.

L'automòbil va fer viatges regulars de mitja distància més convenient i assequible, especialment en zones sense ferrocarrils. A causa dels automòbils no requerien repòs, van ser més ràpid que els mitjans de transport tirat per cavalls, i aviat va tenir un cost total depropietat més baix, més persones van ser rutinàriament capaç de viatjar més lluny que en èpoques anteriors. La construcció de carreteres de mig segle després, va continuar aquesta revolució en la mobilitat. Alguns experts suggereixen que molts d'aquests canvis es va iniciar durant l'edat d'or anterior de la bicicleta, de 1880-1915.
Abans de l'aparició de l'automòbil, cavalls, caminar i tramvies van serels principals mitjans de transport dins de les ciutats. Els cavalls requereixen una gran quantitat d'atenció, de manera que es van mantenir en les instal·lacions públiques que eren en general lluny de les residències. Els rics podien permetre el luxe de tenir cavalls per a ús privat, per tant, el comerç de transport termini a què es refereix el patrocini d'elit. Fems de cavall a l'esquerra alcarrer també ha creat un problema de sanejament.

L'automòbil va fer viatges regulars de mitja distància més convenient i assequible, especialment en zones sense ferrocarrils. A causa dels automòbils no requerien repòs, van ser més ràpid que els mitjans de transport tirat per cavalls, i aviat va tenir un cost total de propietat més baix, més persones van ser rutinàriament capaç de viatjar més llunyque en èpoques anteriors. La construcció de carreteres de mig segle després, va continuar aquesta revolució en la mobilitat. Alguns experts suggereixen que molts d'aquests canvis es va iniciar durant l'edat d'or anterior de la bicicleta, de 1880-1915.
Abans de l'aparició de l'automòbil, cavalls, caminar i tramvies van ser els principals mitjans de transport dins de les ciutats. Els cavallsrequereixen una gran quantitat d'atenció, de manera que es van mantenir en les instal·lacions públiques que eren en general lluny de les residències. Els rics podien permetre el luxe de tenir cavalls per a ús privat, per tant, el comerç de transport termini a què es refereix el patrocini d'elit. Fems de cavall a l'esquerra al carrer també ha creat un problema de sanejament.

L'automòbil va fer viatgesregulars de mitja distància més convenient i assequible, especialment en zones sense ferrocarrils. A causa dels automòbils no requerien repòs, van ser més ràpid que els mitjans de transport tirat per cavalls, i aviat va tenir un cost total de propietat més baix, més persones van ser rutinàriament capaç de viatjar més lluny que en èpoques anteriors. La construcció de carreteres de mig segledesprés, va continuar aquesta revolució en la mobilitat. Alguns experts suggereixen que molts d'aquests canvis es va iniciar durant l'edat d'or anterior de la bicicleta, de 1880-1915.
Abans de l'aparició de l'automòbil, cavalls, caminar i tramvies van ser els principals mitjans de transport dins de les ciutats. Els cavalls requereixen una gran quantitat d'atenció, de manera que es van mantenir en lesinstal·lacions públiques que eren en general lluny de les residències. Els rics podien permetre el luxe de tenir cavalls per a ús privat, per tant, el comerç de transport termini a què es refereix el patrocini d'elit. Fems de cavall a l'esquerra al carrer també ha creat un problema de sanejament.

L'automòbil va fer viatges regulars de mitja distància més convenient i assequible, especialment...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Prueba
  • Prueba
  • Prueba
  • Prueba
  • Prueba
  • Pruebas
  • Pruebas
  • Prueba

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS