Pruevas

Páginas: 4 (770 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2013
PROVES D’AVALUACIÓ
TOTS ELS MATERIALS ESTAN DISPONIBLES AL CAMPUS VIRTUAL

1) Exercici 1. Lectura d’un text sobre el gènere humà (1,2 punts).
L’evolució humana de C. Stringer i P. Andrews(Ejercicio1_lectura de Stringer i Andrews.pdf) del que l’estudiant haurà d’entregar:
Resum de 500-600 paraules
Glossari de 15 termes específics amb la seua corresponent definició
Valoració personalFitxa completa, segons model adjunt (Fitxa espècies humanes exercici 1.doc), de 6 espècies humanes o d’australopitecs. S’adjunta una fitxa d’exemple (Exemple fitxa Homoneanderthalensis.neanderthalensis.pdf)
Per a la segona convocatòria, es podrà recuperar l’ activitat repetint l’exercici.
Aquest exercici suposa 1,2 punts de la qualificació final de l’assignatura
Termini de lliurament: 6asetmana (27 d’octubre). El lliurament després de la data assenyalada podrà ser penalitzat.

2) Exercici 2. Elaboració de fitxes sobre espècies domesticades durant els inicis del neolític (0,5 punts).Busca d’informació, ompliment i lliurament de 5 fitxes (fitxa espècies neolítiques exercici 2.doc) sobre les característiques d’espècies domèstiques durant el neolític. La qualificació d’aquest exercicisuposa 0,5 punts de la qualificació final de l’assignatura. Termini de lliurament: 8a setmana (17 de novembre). El seu lliurament després de la data assenyalada podrà ser penalitzat. L'exercici espodrà recuperar per al segon període d’avaluació mitjançant la seua repetició.

3) Exercici 3. Eixida de camp (0,8 punts). Anàlisi de la complexitat social a través de la visita d’un jacimentprehistòric. L’assistència al jaciment serà valorada amb 0,4 punts. Lliurament d’una fitxa de camp complimentada (Fitxa eixida de camp exercici 3. doc): 0,4 punts. Total: 0,8.
Termini de lliurament: fins al 15de desembre. La no participació a l’eixida de camp serà substituïda pel lliurament d’una valoració crítica d’una lectura que s’haurà de lliurar a partir d’una fitxa model (Exercici 3_lectura...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • pruevas
  • prueva
  • prueva
  • prueva
  • pruevas
  • Prueva
  • Prueva
  • prueva

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS