Psico Glosari

Páginas: 4 (754 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2013

Andrea Priego 2nB BAT

GLOSSARI UNITAT 3

Percepció És el procés d'extracció activa d'informació id'elaboració de representacions, un recolzament bàsic de tots els processos cognitius superiors com són la memòria, l'aprenentatge, el raonament, el pensament...
La psicologia de la percepció s'ocupaprecisament de l'estudi de la interacció entre les dades sensorials (informació extreta pels sentits) i el processament cognitiu, mitjançant l'estudi de les il·lusions perceptives i de certs efectesparticulars, els quals es posen en manifest en condicions d'estimulació determinades.

Llindar Perceptiu El llindar és la quantitat mínima de senyal que ha d'estar present per ser registrada per un sistema.El punt en què un estímul ocasiona una transmissió d'un impuls nerviós, es denomina llindar. L'estímul ha d'assolir una certa velocitat per ocasionar el llindar o en altres paraules, una mínimareacció, fent necessari l'impuls nerviós. Si la velocitat no és aconseguida, no s'efectua l'impuls nerviós. Aquesta última explicació es coneix com la llei del tot o res.

Percepció subliminal és aquellapercepció que entra directament al subconscient del subjecte sense ser captada per la seva ment conscient en aquell moment. El subjecte només la capta quan el subconscient la retransmet al conscient,prenent el subjecte com si aquesta fos una idea nascuda dins de si mateix. Però ni tots els missatges ni tots els moments són adequats per a totes les persones, és per això que els que aprofitenaquesta tècnica fan servir aquests missatges repetitivament i en diferents formats, per així capturar un nombre major de seguidors a la suggestió subliminal que volen implantar.

Desprivació sensorialManca o falta d'estimulació.Pot ser degut al medi receptiu de informació (sentits) o a les característiques dels objectes que no s'adeqüin al grau de percepció del subjecte, o fins i tot a factors...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • glosario psico
  • Glosario Psic. Social
  • Glosario Psico
  • PLANTILLA PARA GLOSARIOS psico
  • Psico
  • Psico
  • psic.
  • Psico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS