Psicològic

Páginas: 2 (345 palabras) Publicado: 24 de enero de 2013
Data: 26/10/2012 Curs: 3er Edat: 14 Centre: ins pere borrell Població: puigcerda El qüestionari que has contestat és un exercici per ajudar-te a reflexionar sobre la teva elecció acadèmica iprofessional. No és un test psicològic estandaritzat, sinó una prova que té en compte els teus valors, les teves competències, preferències i personalitat amb uns resultats orientatius que poden canviar en eltemps segons els teus interessos. En els resultats finals s'han valorat aquests 4 factors: Aptituds Interessos Personalitat Valor ocupacionals A continuació et mostrem: Gràfica 1: els entornsprofessionals més adequats per a tu. Són aquells en els que has obtingut una puntuació per sobre del 75%. Gràfica 2: els entorns professionals que per la teva personalitat, interessos, aptituds i valorsocupacionals són més adequats per a tu. Aquests quatre factors han de sortir alts (per sobre del 75%) perquè siguin significatius.

1/3

Tot seguit, et mostrem la definició de cada entornprofessional en el que has tingut un percentatge significatiu i també exemples d'estudis i ocupacions relacionades. Caldrà contrastar els resultats amb la teva opinió, la del tutor/a, la de la teva família i lade totes les persones que tu consideris que poden ajudar-te en la tria del teu futur professional. A partir d'aquesta informació, ves al mòdul d'itineraris on trobaràs un quadern de recercad'orientació que t'ajudarà a crear el teu itinerari. Endavant!

Amb les respostes que has donat, no hi ha cap entorn que arribi al 75%. Demana ajuda al teu tutor/a o orientador/a i torna a contestar elqüestionari, no tinguis por de donar respostes extremes, quan més ho siguin més afins seran els entorns resultants.

2/3

OPINIÓ PERSONAL
1. Posa en comú amb el teu tutor/a la informació que hasobtingut. Recull la teva opinió.

2. Posa en comú amb els teus pares i amics, els resultats obtinguts, per contrastar opinions i tenir més elements per decidir. Recull les teves aportacions:

3....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Informe Psicològic
  • Psicologic
  • Proces De Desenvolupament Psicològic
  • Psicologic
  • El metode d'investigació psicologic
  • Introducció a l’estudi del desenvolupament psicològic humà
  • alerta psicologic
  • La moralitat i el desenvolupament psicològic per lawrence thoma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS