Psicologia

Páginas: 2 (300 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2013
Mouna Ait Raho y Andrés Estudillo
UNITAT 1. Els últims planetesimals
Com has vist en aquesta unitat, el sistema solar es va formar fa més de 4.000 Ma a causa de l'acreciógravitacional d'asteroides o planetesimals. Molts d'aquests cossos celestes encara continuen voltant pel nostre sistema planetari, amb el risc de xocar algun dia amb la Terra.
Entraen la pàgina web http://www.astrored.net/nueveplanetas/solarsystem/meteorites.html i respon les preguntes següents:
Existeixen meteorits de diverses mides. Quins tenen mésprobabilitat de col·lidir amb la Terra, els més grans o els més petits? Cada quan s'espera, estadísticament, la col·lisió d'un meteorit de 700 m de diàmetre? I la d’un de 75 m?
Elsque tenien més probabilitat de col·lidir amb la Terra són els més petits que són els Sideritos perquè són els que pesen més, i pesen com 435.000. El de 700m s’espera cada 36.000anys, i el de 75m cada 1000 anys.

Què és una acondrita?
Pareguts a els basalts terrestres; els meteorits que es creen originaris de la Luna i Mart son acondrites.

El succés deTunguska va tenir lloc a Sibèria l'any 1908. La majoria dels científics està d'acord que es va tractar de l'explosió d'un meteorit al cel o bé en xocar amb la Terra. Cerca a laViquipèdia quina força va tenir aquesta explosió (expressada en megatons). Amb aquesta informació, torna al web d'AstroRED i digues quina mida devia tenir aquest meteorit.
Elssuccés de Tunguska la seva explosió aproximadament va ser un del 30 megatons. La mida del meteorit és de uns 80m de diametre.

Cita un parell d'esdeveniments similars al deTunguska que s'hagin produït els darrers anys a la Terra.
1. El meteorit de Rússia mesurava 17 metres y pesava 10000 metres.
2. El meteorit que va extingir els dinosaures.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • psicología de la psicologia
  • Psicologia o psicologias
  • Psicologías, Psicología
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS