psicologia

Páginas: 2 (361 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2014

Per començar, és defineix la psicologia com la ciència que estudia la conducta de les persones i els seus procesos mentals. Ja que el que intenta és descriure els fenòmens psicològics, compendreperquè succeeix per tal de poder predir una conducta futura, es a dir, dissenyar una hipòtesis amb l'objectiu de modificar intencionalment aquesta conducta perquè el que busquen és millorar la qualitatde vida de les persones. 
La psicologia sorgeix de la filosofia i en els darrers anys ha tingut la necessitat de separar-se d'aquesta per tal d'evolucionar com una ciència individual, pero que tambérequereix d'altres especialitats. Ens referim a psicologia com una ciència perquè ja no només es basen en teories si no que també fan ús de dades empiriques a partir d'experiments. On al llarg de lahistòria personatges rellevants d'aquest àmbit han demostrat cientificament, els seus pensaments i teories. Com per exemple, l'america Skinner fou l'inventor del condicionament operant. Va realitzarexperiments cambian el context, es a dir, es presenta una determinada situació a l'infant i segons quin sigui el reforç (positiu o negatives)  l'infant actuara d'una manera o un altre. Per tantaconseguirem manipular aquella persona perquè faci o no una acció. El que pretén dir aquesta teoria és que tots els infants són iguals  i poden arribar a ser el mateix segons en funció del reforçador o tambéanomenades experiències d'aprententatge. Amb el que podem veure en aquest exemple és que cada especialista de la Psicologia emprava els seus mètodes científics per afirmar la seva teoria.
Finalment,fent referència a l'última frase del text "La Psicologia actualment és, en efecte, menys precisa i exacta que la física o que la química, però no és menys científica que aquests camps deconeixements" penso que té raó és menys precisa i exacte que altres ciències però igual de vàlida ja que el seu objecte d'estudi (les persones) són més irregulars i més complexes, em refereixo per exemple, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • psicología de la psicologia
  • Psicologia o psicologias
  • Psicologías, Psicología
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS