Psicopatologias 1ºBach

Páginas: 6 (1370 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2013
Las Psicopatologies
Són les conductes que no trobem normals, hi ha moltes classe com per exemple el dictadors, després tenim als assassins en sèrie com Jack D’stripador i que també hi ha altres que imiten a altres assassins.
Hi ha conductes que no són normals com el suïcidi, les fòbies. La gent sana no entén a les persones amb trastorns. Aquestes conductes no et deixen porta una vida normal ies tenen que tractar.
Les psicopatologies han anat evolucionant i són molt actuals. En l’antiguitat es pensava que la gent que patia trastorn estaven posseïts. En la edat mitjana es creien que eren bruixots i els cremaven. En el s. XIX va néixer la psicologia i diu que es podia tractar, el pare de la psicologia era Freud(les causes, símptomes i el tractament). Ell considerava que totes lesmalalties mentals estaven vinculades al sexe, el trastorns d’adult provenien d’un trauma infantil.
Aquestes malalties psicològiques avui en dia estan catalogades en el llibre de DSM.
TOC: (trastorn obsessiu compulsiu)
És una obsessiu, un obsessió implica que un individuo lluita contra alguna cosa externa que li posa una resistència activa. Pots agafar un obsessiu a qüestions domestiques,religioses, a un record o una experiència vital. Les conductes repetitives per evitar les obsessions.
Depressió:
És un trastorn que es caracteritza per que interfereix de manera greu en l’activitat quotidiana del individuo, la depressió pot apareixia d’una manera repentina o també es pot desenvolupar al llarg del temps. Quan diagnostiqueu una depressió es té que tenir en conté que no provinguí deles drogues, també duran períodes de dol.
Tipus:
Endògena: causes internes atribuïdes a problemes genètics o neurològics.
Exògena: causes externes
Símptomes físics
Insomni
Falta de gana
Manca de desig sexual
Mals de cap
Pèrdua de la menstruació
Falta d’activitat
Símptomes anímics
Nerviosisme
Irritabilitat
Profund sentiment de buit
Símptomes cognitius
Rendiment baix
No és capaç deconcentrar-se
Visió negativa del mon, de si mateix i del seu futur
Manca d’atenció
Símptomes conductuals
Pateix anhedonia (hedonia=tendència de pensament: l’home i la dona sempre busquen el plaer.) És incapaç de gaudir, no te plaer.
És capaç d’abandonar-ho tot perquè no troba sentit a res.
Arriba un moment que és incapaç de fer les coses més bàsiques de la seva vida.
Pateix en les sevesrelacions interpersonals.
Afecta en qualsevol relació personal.

Trastorns bipolar:
El bipolar 1: El bipolar 1 té les característiques contraries a la depressió, manifesta una gran alegria, és hiperactiu, són irascibles i semblant persones que volen menjar-se el món.
Bipolar 2. És quan té símptomes depressius i quan té símptomes de Bipolar 1, va alterna’n els símptomes.
Fòbies:
És una porincontrolable a alguna cosa (animals, coses, situacions) Ex: claustrofòbia (por als llocs tancats) , agorafòbia (por als llocs tancats). La gent que no les pateix no les poden entendre, et poden donar atacs de pànic, ansietat e incloses et pots desmaiar. Aquestes fòbies poden afectar a la teva vida quotidiana.
Esquizofrènia:
“Ment fragmentada o dividia”. Acaba amb el individuo i es moltdifícil tractar-la amb fàrmacs ja que es diu que dins d’aquesta malaltia hi ha moltes malalties més i els malalts es neguen a prendre’s els fàrmacs. L’edat de risc per que es produeixi l’esquizofrènia es la post-adolescència. Els símptomes:
Es el retraïment social, tenen moltes dificultat per establir relacions interpersonals entre altres coses per que ell considera insatisfactories aquestesrelacions, no té una lògica natural.
La desorganització del pensament, es un pensament deformat i que no és lògic i aleshores quan parla el receptor pensa que són absurdes, pot tenir idees delirants com per exemple de grandesa, que tenen poders, que han sigut personatges importants de la història etc.
Moltes vegades no saben distingí entre la realitat amb el seu mon imaginari, es creu la seva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Filosofia 1ºbach
  • Economia 1ºbach
  • Cmc-1ºbach
  • Psicopatologia
  • Psicopatología
  • Psicopatologia
  • PSICOPATOLOGIA
  • Psicopatologias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS