Publicidad Subliminal

Páginas: 18 (4347 palabras) Publicado: 1 de julio de 2013
Introducció

La nutrició és una peça fonamental de la salut i el rendiment. La meta de tots i cada un esportista, és la millora del seu rendiment, el qual es pot aconseguir mitjançant l'entrenament i la nutrició.

S'ha arribat al convenciment que l'esportista regular menja malament per ignorar principis bàsics de l'alimentació. Tot i així, amb una dieta correcta no podem assegurar el triomfd'un esportista, però es pot estar segur que molts dels esportistes "elit" haguessin arribat a una cota més alta si haguessin portat una alimentació dirigida, i més controlada.

És molt important saber que una dieta correcta i equilibrada facilita l'entrenament.

Els errors comesos en l'alimentació d'un esportista no es deixen veure, però són la successió de petites alteracions en elmetabolisme i la musculatura.
Podem assegurar que la dieta equilibrada d'un esportista contribuirà, en una mesura important, a la millor assimilació de l'entrenament i en el temps a una activitat esportiva més extensa.

Per poder millorar en l'alimentació de l'esportista, és molt recomanable que la dita esportista s'elabori un menú, tenint en compte tres criteris: el quantitatiu (quantitat calòricadiària de ingestió), qualitatiu (proporció d'hidrats de carboni, proteïnes i greixos) i finalment la distribució horària, amb relació als diversos períodes d'entrenament, competició i descansos.

Els objectius bàsics de l'alimentació seran:
Preservar i millorar la salut de l'esportista.
Proporcionar a l'individu el pes ideal de forma física i sobretot,
la relació ideal de massa muscular magra /pannicle adipós.
·
· A curt termini:
Preparar l'organisme per a l'entrenament i la
competició.
¨
¨ Millorar la recuperació.




















Classificació delsaliments:

Energètics (Hidrats de carboni 60%, greixos 30% i proteïnes 10%): es refereix al subministrament de substrats que produiran energia.

Plastics (Proteïnes i calci): Les proteïnes són l'estructura bàsica de la cèl · lula viva. La funció dels substrats és la construcció i reconstrucció dels teixits. A les proteïnes els correspon el teixit muscular.

Reguladors (Minerals i vitamines): Són elsque proveeixen els nutrients necessaris perquè els energètics i reguladors es complementin i mantinguin el cos funcionant. Dins d'aquests figuren les fruites, verdures i hortalisses i l'aigua.









Energia obtinguda de carbohidrats i dels lípids:


En primer llocobtenim nostra energia de les substàncies alimentàries carbohidrats i lípids.
Carbohidrats: la facilitació d'energia és el més ràpida possible, és a dir, els màxims de rendiment sempre tenen lloc mitjançant la obtenció d'energia a partir d'aquestes substàncies nutritives.

Una dieta rica en carbohidrats fa augmentar el contingut de glucogen del múscul i amb això la capacitat de càrrega en lesproves de resistència.
Els símptomes de fam, vertigen, nàusees o ennublamiento de vista, poden explicar-se per la falta de sucre en la sang, en el cervell i en el sistema nerviós.

La alimentació a base de carbohidrats pot augmentar les reserves de resistències; per a això són indicats:
-els sucs de fruita amb mel.
-els pures de fruita i postres amb gelatina o sucs de fruita.
-els pastissosde mel amb et endolcit.
-els pastissets de fruites seques i galetes.

Els carbohidrats estan compostos de glucosa, fructosa, sacarosa, maltosa, lactosa i midó.
Quan hi ha a disposició de l'esportista gran quantitat de diferents queviures rics en carbohidrats, de cap manera és indiferent a quins d'ells donar preferència abans d'un joc o una competició. Això es deu al fet que els diferents...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Publicidad Subliminal
  • Publicidad subliminal
  • PUBLICIDAD SUBLIMINAL
  • Publicidad Subliminal
  • publicidad subliminal
  • Publicidad Subliminal
  • Publicidad subliminal
  • Publicidad Subliminal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS