Publicidad Subliminal

Páginas: 28 (6872 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2012
1-INTRODUCCIÓ

1.1 MOTIUS DE L’ELECCIÓ DEL TREBALL.
Tot el tema de la publicitat em crida molt l’atenció, però he pensat que no hi ha gaires treballs que vagin encaminats a la publicitat subliminal i això fa que sigui un treball amb possibilitats. A més m’agrada molt el tema de la publicitat en general, però no hi havia sentit parlar gaire de la publicitat subliminal i vull saber més cosessobre això perquè no només té a veure amb la publicitat, sinó també amb la psicologia.

1.2 OBJECTIUS
Fent aquest treball vull descobrir com la publicitat subliminal afecta a la demanda d’un producte.
Amb aquest treball també em vull informar sobre la història de la publicitat en general i de la publicitat subliminal, tema del que no hi ha gaire informació perquè més que un concepte lapublicitat en general, és una pràctica.
I per acabar, també vull que aquest treball em serveixi com a preparació pel futur: acostumar-me als hàbits de treball diari, a la recerca d’informació correctament, etc.

1.3 HIPÒTESI INICIAL
Jo crec que la publicitat subliminal té un pes molt important en decisió de compra d’un article.

1.4 HIPÒTESIS SECUNDÀRIES.
Crec que gràcies a la publicitatsubliminal hi ha empreses que tenen més beneficis.
També penso que la gent creu que és molt conscient d’aquesta publicitat però en realitat, no ho és gens. Amb aquest motiu faré enquestes per demostrar si la meva hipòtesi era encertada o no.

2-MARC TEÒRIC

2.1 CONCEPTE DE PUBLICITAT
Hi ha diferents definicions sobre la publicitat:
* Es diu que la publicitat és aquella activitat que utilitzauna sèrie de tècniques creatives per dissenyar comunicacions persuasives i identificables, transmeses a través dels diferents medis de comunicació, pagada per un patrocinador i dirigida a una persona o grup amb la finalitat de desenvolupar la demanda d’un producte, servei o idea

* La publicitat és considerada como a una des les eines més poderoses de la mercadotècnica, específicament de lapromoció, que es utilitzada per empreses, organitzacions no lucratives, institucions de l’estat i persones individuals, per donar a conèixer un determinat missatge relacionat amb els seus productes, serveis, idees o altres.

* La publicitat és un dels elements que forma part del Màrketing i es pot definir com “ activitats que intervenen en la presentació d’un missatge pagat, no personal, deun patrocinador identificat respecte a una organització i als seus productes, serveis o idees.
En general, es pot dir que La publicitat és l’acció de transmetre un determinat missatge utilitzant un medi de comunicació de masses ( ràdio, premsa, televisió, cartells publicitaris, revistes...) pagada per una determinada empresa amb la intenció d’influir sobre el comportament del consumidor.2.1.1 OBJECTIUS I FUNCIONS DE LA PUBLICITAT
La publicitat té dos funcions bàsiques:
1. Informar de les característiques d’un determinat producte
2. Persuadir el consumidor perquè compri el producte anunciat.

Els objectius bàsics de la publicitat són quatre i responen a les inicials “AIDA”
* Cridar l’Atenció: per aconseguir persuadir el consumidor fa falta aconseguir, en primer lloc,que s’assabenti del que s’està comunicant. Per això les empreses utilitzen recursos com la sorpresa, la vivacitat, el contrast...
* Despertar Interès: La publicitat per aconseguir el seu objectiu, ha de despertar i mantenir l’interès del consumidor.
* Trobar un Desig: l’objectiu del màrketing es satisfer les necessitats. Per satisfer una necessitat amb un producte primer cal que s’hagiproduït el desig. La publicitat ha d’aconseguir provocar en el receptor un nou sentiment, i sobretot un sentiment diferent, si això s’aconsegueix, el desig pot convertir-se en una demanda efectiva
* Aconseguir una Actuació: és l’objectiu més difícil i el més important. Si tots el objectius anteriors s’han aconseguit, la publicitat haurà causat l’efecte que pretenia: la venda.

2.1.2 HISTÒRIA...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Publicidad Subliminal
  • Publicidad subliminal
  • PUBLICIDAD SUBLIMINAL
  • Publicidad Subliminal
  • publicidad subliminal
  • Publicidad Subliminal
  • Publicidad subliminal
  • Publicidad Subliminal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS