publicitat infantil

Páginas: 12 (2831 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2013
INFLUENCIA DELS NENS EN EL CONSUM FAMILIAR:
El nen en totes les famílies estudiades, ha demostrat tenir una influencia directa sobre les compres que es realitzen. L’augment de la influencia dels nens en les compres de la família va ser l’evolució de la relació entre els pares i els fills relació que antigament es basava en l’autoritat, l’obediència i el respecte, mentre que en l’actualitat elsprincipals principis son la comprensió, la igualtat i el compromís mutu.
En la , els nens s’enfronten a la presa de decisions molt d’hora i assumeixen un paper important i de responsabilitat en les compres de la família. Es conclou que el nen te una forta influencia en àrees no tradicionals tals com la decoració de la casa, els cotxes, i electrodomèstics. La majoria de pares diuen que lespreferències en els productes elèctrics dels seus fills han influït clarament en la seva decisió, i alguns d’ells han dit que van donar gran importància a la opinió del nen. Es considera que en algunes àrees els fills tenen més coneixement que els seus pares, tals com l’esport i begudes alcohòliques.
Per comprendre la influencia del nen en la presa de decisions de la família, es va realitzar un estudien el que van usar la teoria . Els resultats mostraven que els nens fan servir 4 bases de poder social per exercir una influencia activa en la compra de joguines. El poder que més fan servir és el de la (perícia) el de referència i el poder de recompensa per tractar d’ influir positivament, demostrant afecte, demanant amb delicadesa y el poder de (coacció) per tractar d’influir negativamentmostrant duria, suplicant o portant la contraria.
Algunes teories per facilitar les accions de marketing en les empreses classificant diferents estils de families.
FAMILIA BIOLOGICA
La obligacio dels pares es garantitzar la supervivència dels seus fills fins que tinguin condicions de fer-se autònoms.
FAMILIA PSICOLOGICA
La funcio dels pares es proporcionar la seguretat emocional necessaria enels seus fills per que aquests desenvolupin les seves capacitats.
FAMILIA COM REALITZACIÓ PERSONAL
En algunes teories de base psicoanalista, s’accepta la idea de que la funció dels fills és materiallitzar els somnis no realitzats dels pares.
FAMILIA SOCIOLOGICA
La funcio dels pares es ensenyar als fills les maneres de convivència de grup, les regles socials i la ètica social.
FAMILIA ECONOMICAEl paper dels pares consisteix en desenvolupar les condicions economiques dels fills, i en ultima instancia , d’ells mateixos.

INFLUENCIA DE LA PUBLICITAT EN LES COMPRES DE LA FAMILIA:
El públic objectiu integra un mercat caracteritzat en 3 sectors
Un mercat primari
Un mercat d’influència
Un mercat de futur
Consumidors que gasten els seus propis diners conforme als desitjos inecessitats.
Que orienta les compres dels pares en benefici propi
Un mercat de tots els bens i serveis que proporcionaran un flux constant de nous consumidors.

A través d’uns estudis realitzats per Beatty y Talpade ( 1994) s’ha arribat a conclusions sobre la relació entre la importància del producte i/o servei i la influencia d’aquest per als nens, entre les quals destaquen:
- tenen una majorinfluencia en els productes que son per al seu propi consum.
-Que el pare i la mare tinguin un sou fa que els nens influeixin més en les compres de béns duradors per la família.
-La influencia és tant major quan majors siguin els recursos de la mateixa.
-els nens tenen més influencia en el procés de presa de decisió de la compra de la família quan coneixen el producte en qüestió.
-

PUBLICITATINFANTIL
Amb l’augment del consum per part dels nens, era inevitable l’aparició d’un nou concepte de publicitat més específic, la publicitat infantil. Aquesta està especialment dirigida als nens, tenint en compte que, cada cop més, existeixen productes explosivament destinats a ells. Per a que la publicitat es faci correctament és necessari saber com interpretaran el missatge els nens. En aquest...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Publicitat Infantil
  • Què es la publicitat?
  • La ètica en la publicitat
  • la publicitat ceci
  • Horaris Publicitat
  • la publicitat a l'empresa
  • Historia de la Publicitat
  • Publicitat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS