Punts De Vista

Páginas: 3 (748 palabras) Publicado: 20 de enero de 2013
A mi em fa vergonya que, tal i com està la situació, la gent segueixi tan embobada amb la tonteria del futbol! que no fa més que crear i mantenir rivalitats. 'Al pueblo: pan y circo' & 'Divide yvencerás'.. a la buenaonda, però algú ho havia de dir!

Crec que: o no has llegit el meu post, o l'has obviat, o simplement estem parlant idiomes diferents jajaj el separatisme està clar que no només elcrea el futbol, però n'és un detonant més. Per mi la verdadera epidèmia és aquest fanatisme que genera el mundillo del futbol en general, no parlo de barces ni madrids, parlo de persones ques'identifiquen amb uns colors i sembla que els hi vagi la vida quan el seu equip perd, home no fotem! em rebenta sentir comentaris del pal: hem guanyat el partit! no perdona: HAN guanyat el partit i HANguanyat una burrada d'€ per córrer darrere d'una pilota mentres tu amb prou feines pots tenir un curro decent, has d'esperar mil anys perquè t'atenguin a urgències o et donin hora a l'especialista, i si notens pasta els teus fills no poden accedir a una educació de qualitat i no parlem ja de l'accés a la universitat! No dic que em sembli malament disfrutar de l'esport, no tinc que em sembli malamentque la gent s'identifiqui amb uns colors, és totalment lícit però sempre i quant no perdi la perspectiva de la 'realitat' i caigui en un discurs que 'roza lo patriótico'. Simplement crec que elsextremismes divideixen i que hi ha coses molt més importants de què preocupar-se i moltes més coses que ens uneixen que no pas que ens separen.

Aix estàs tant cegat per la rabia que no llegeixes ni unaputa paraula de la que t'he escrit! XD en fi, que no ens entendrem jajaj no es tracta de posar culpes a uns o altres però considero que si tant et desagrada el seu 'joc' no hauries de rebaixar-te alseu nivell i entrar a l'eterna baralla de pati de qui és el bo o el dolent, qui juga net i qui no, perquè llavors és quan entres en la salsa rosa del futbol. Que vale, molt pitjor és hombres y mujeres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Narrador i els punts de vista
  • Punts Extraordinarios
  • La vista
  • LO VISTO Y NO VISTO
  • Vista
  • La Vista
  • Vistas
  • La Vista

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS