putas

Páginas: 3 (731 palabras) Publicado: 23 de abril de 2014
1. Concepte de “soca”:
parlem de soca per referir-nos al conjunt de bacteris que són descendents d’una cèl·lula i, per tant, hi són genèticament idèntics.
2. Anàlisis del genoma d’aquesta socad’E.coli.
El 93% del genoma del nou cep d’E.Coli coincideix amb el d’un bacteri aïllat prèviament a la República Centreafricana que causa diarrees greus. El 7% restant, inclou gens relacionats amb lacolitis hemorràgica i amb la síndrome urèmica hemolític, així com gens de resistència als antibiòtics.
3. Com adquireix aquesta soca la seva virulència? Explica-ho.
L’aconsegueix colonitzant elsintestins. Un cop colonitzats, comença a produir una toxina. Quan ja ha causat la malaltia pot progressar la infecció. En un estat avançat, les toxines passen al torrent sanguini i arriben als ronyons,que provocaran la destrucció de glòbuls vermells i plaquetes i afecten a la funció renal.
4. Quines dues característiques presenta aquesta virulència? Descriu-les.
Presenta el síntoma de la diarreabenigne i, un cop avançada la infecció, la colitis hemorràgica, és a dir, diarrea amb pèrdua de sang.
5. Que vol dir “0517:H7”?
És un cep enterohemorràgic del bacteri E. coli i una causad'intoxicació alimentària a causa de la producció de verotoxina.
6. Quin quadre clínic produeix aquesta soca? Què és el síndrome hemolític urèmic (SHU). Explica-ho.
La síndrome presenta un pròdrom típic ambdiarrea i malaltia de les vies aèries superiors . La diarrea pot ser sanguinolenta . El pròdrom es produeix entre 5 dies i 2 setmanes prèvies al començament de la síndrome clàssic. En l'exameninicial, el nen es troba pàl·lid i irritable , amb petèquies i edema. Es pot presentar deshidratació. També és freqüent la hipertensió. El nen pot tenir oligúria o anúria. El pacient amb afecció lleu potpresentar només anèmia, trombocitopènia i azoemia. En canvi , el malalt greu mostrarà les complicacions dels trastorns metabòlics, que inclouen hiperpotassèmia, acidosi metabòlica, hipocalcèmia i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Puto
  • la puta que te....
  • Putas
  • Putos
  • puto
  • Putas
  • Yo, puta
  • Puta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS