qqqqqqqq

Páginas: 2 (438 palabras) Publicado: 27 de abril de 2013
1. Objectius
Els objectius principals que volem assolir duent a terme aquest projecte, són els següents:
En un primer moment, volem recollir un seguit de voluntaris que siguin capaços d’anar aSomàlia, al districte Dagmada Kax Shiqaal, per transmetre els seus coneixements a tots aquells nens que ho necessitan, per ensenyar-los. El que volem aconseguir una vegada acabat aquest projecte és queaquelles persones que han estat ensenyades, puguin transmetre per si mateixes aquesta formació i cultura a la població del districte i als seus futurs descendents, de manera que, aquesta població esvagi enriquint culturalment i es pugui manterir per si mateixos des d’ara fins al futur.
Els objectius s’allargaran en un període de mig termini, ja que després d’haver implantat una base en aquestasocietat, deixarem que es valguin per si mateixos.
2. Ubicació física, àmbit territorial d’actuació

El nostra projecte esta ubicat al barri de Dagmada Kax Shiiqaal, a la ciutat de Mogadiscio, que estroba a l’estat de Somalia.
La fase de formació i preparació te lloc a Barcelona i es realitzaran diverses reunions.
La fase de estanca i execució es du a terme al barri de Dagmada Kax Shiiqaal deSomalia.
La fase de difusió es fa a Barcelona en diverses sortides matinals
3. Difusió
Com que no tota la població de Somàlia pot accedir a tenir una televisió o una ràdio ni tan solsnecessitats tan primàries com menjar o beure aigua hem pensat que ens podem donar a conèixer per mitjans publicitaris poc corrents:
- De boca en boca, es a dir anirem dient-ho per la població i aixòanirà expandint-se per tot arreu i així tothom que tingui problemes seran ajudats de la manera que sigui possible.
- Tríptics informatius, en el qual explicarem les opcions que donarem a les famílies ifills per poder ajudar-los a viure millor i anar a treballar cada dia sense tenir por de que els seus fills els hi passi qualsevol cosa.
- Per televisió tenint en conte que també hi ha molta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Qqqqqqqq
  • qqqqqqqq
  • QQQQQQQQ
  • Qqqqqqqq
  • qqqqqqqq
  • qqqqqqqq
  • qqqqqqqq
  • qqqqqqqq

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS