Qu Opinen Els Consumidors Sobre La Marca Hacendado

Páginas: 3 (707 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2015
Què opinen els consumidors sobre la marca Hacendado?

Buscant sobre la marca Hacendado a Google es troven tot tipus de opinions, des de crítiques molt favorables a crítiques realment destructives.Tot i així, com era d’esperar, predominen les crítiques negatives en els fòrums (ja que la gent que comenta a aquests fils sol ser per criticar, no per dir coses favorables).
A nivell de comentarispositius, el que la gent diu és que es tracta d’una cadena de supermercats amb uns preus molt assequibles (important sobretot en temps de crisi), que com a empresa crea llocs de treball, que tenen unabona atenció al client i tracten bé als seus treballadors tant en condicions com en salaris.
Els comentaris negatius són més variats i més nombrosos. D’entrada, hi ha comentaris negatius que,directament, destaquen els punts positius que hem comentat però amb aspecte negatiu, com ara un mal tracte als treballadors o una mala atenció al client. Per altra banda altres comentaris negatius destaquenaspectes com ara bé que la qualitat dels productes d’aquesta marca deixa molt a desitjar, una conseqüencia directa dels preus baixos o que comparativament és un dels supermercats més cars d’Espanya. Unaltre aspecte negatiu que destaquen és que al vendre a uns preus tant baixos, Mercadona compra els productes a altres empreses a un preu que s’apropa massa al preu de producció, fet que representa unagran pressió per a les empreses que li venen. Per altra banda, una queixa molt generalitzada (tot i que no és de la marca, sino de l’empresa en si) és que hi ha molt poca varietat de marques a elegir,és a dir, que a part de la seva propia marca, ofereixen molt poca varietat, impulsant així la compra de la seva propia marca. En aquest sentit és on la gent es recrea més, ja que argumenten que en lamajoria de supermercats tot i tenir la seva propia marca també ofereixen més varietat de totes formes. A part d’aquests comentaris hi ha altres que ja ataquen a la marca sense compassió, però...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Qu Opina Sobre La Limpieza En Su Colonia
  • Qu es una marca
  • ¿Qué Opinas Sobre Evolución?
  • Els Silencis De Marc
  • que opinan sobre los narcocorridos
  • que opina la sociedad sobre la homosexualidad
  • Que opinan sobre la espiritualidad los escritores
  • Qu fan els cient fics

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS