Qu S Un Sistema Operatiu

Páginas: 2 (266 palabras) Publicado: 5 de abril de 2015
Què és el Sistema Operatiu (SO) / Windows 10


Un sistema operatiu és un programa o conjunt de programes d’un sistema informàtic que gestiona els recursos dehardware. Això vol dir que crea una “base” on poder operar amb l’ordinador i començar a introduir-hi programes externs al del sistema operatiu.
Normalment, el propisistema operatiu et dóna els principals programes, els més bàsics i, es podria dir, els més utilitzats per la majoria de gent amb poca mà amb l’ordinador.

Els principalssistemes operatius i els més coneguts són Windows, Linux i MacOs.
Però els sistemes operatius no s’utilitzen solament en ordinadors, sinó que també en els mòbilsintel·ligents (smartphones) i les tauletes (tablets) entre altres.
D’aquests últims aparells, un dels més importants és Android, famosíssim. Un altre n’és iOs, elgermà de MacOs.

Els sistemes operatius no són excessivament costosos, però tampoc són barats, actualment, la nova versió de Windows, la 8.1, la pots trobar des de 90a 190 euros variant les característiques d’aquesta.
Tot i això, pots escollir entre un ampli de sistemes operatius gratuïts derivats de Linux, que no són pasdolents, però són menys industrials.

Microsoft està a punt de treure (ja l’ha tret)Windows 10 (8). Des del meu punt de vista, aquest sistema operatiu ha aprofitat lescrítiques dels usuaris fent així, una barreja dels sistemes operatius Windows 7 i Windows 8.
Aquesta vegada Microsoft s’ha centrat en canviar i millorar l’estètica delsistema operatiu, també en facilitar l’experiència de l’usuari i ha passat per alt la intenció de modificar el seu rendiment, per què tingui una millor eficiència.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Qu Es Un Sistema
  • qu s la vida?
  • Qu S Un Soneto
  • Qu Es El S Ndrome De Marfan
  • Qu Es El Alma S Ntesis
  • Qu hay despu s de la muerte
  • Qu s una nave industrial
  • QU ES EL S NDROME DE ASPERGER

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS